Life

Justin Timberlake și Jessica Biel, părinți pentru a doua oară. Celebrul cuplu mai are un băiat

20.07.2020 | 16:07
Justin Timberlake si Jessica Biel parinti pentru a doua oara Celebrul cuplu mai are un baiat
ADVERTISEMENT

Celebrul cântăreț, Justin Timberlake, și soția sa, Jessica Biel, au devenit în urmă cu câteva zile părinți pentru a doua oară. Frumoasa actriță a ținut totul secret, făcând în așa fel încât să nu se dea de gol. Cei doi mai au un băiat în vârstă de 5 ani pe nume Silas Randall.

Potrivit Daily Mail, familia renumitului cuplu de la Hollywood s-a mărit cu încă un băiețel despre care nu se știe momentan ce nume va purta. Mama actriței a fost cea care a împărtășit, fără să vrea, vestea venirii pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului.

ADVERTISEMENT

Până în momentul de față, frumoasa actriță nu a oferit nicio declarație legat de cea de-a doua naștere și nici nu a postat imagini cu micuțul în mediul online. Un apropiat al cuplului a precizat că vedeta va fi ajutată perioada aceasta de mama sa.

Actrița Jessica Biel a născut pentru a doua oară. Totul a fost ținut secret

Artistul și partenera sa de viață au fost extrem de discreți legat de sarcină, Jessica Biel publicând pe rețelele de socializare numai imagini în care apare jumătate, ultima fotografie întreagă fiind făcută în luna martie, cu ocazia zilei sale de naștere.

ADVERTISEMENT

Jessica Biel și Justin Timberlake trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2007, ajungând în fața altarului 5 ani mai târziu. Cei doi au demonstrat că iubirea este mai puternică decât orice, cântărețul fiind acuzat de  infidelitate acum câteva luni.

Justin Timberlake, scuze publice soției sale, actrița Jessica Biel

În urmă cu mai bine de 8 luni renumitul artist a fost implicat într-un scandal de infidelitate, fiind surprins de paparazzi în compania colegei sale Alisha Wainwrigt. La momentul respectiv Justin Timberlake și-a cerut în mod public scuze soției sale, Jesssica Biel.

ADVERTISEMENT

„Mă feresc de bârfe cât de mult pot, dar simt că pentru familia mea este important să clarific zvonurile ce rănesc oamenii pe care eu îi iubesc.

Ca să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în seara aceea și îmi regret comportamentul.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebui să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să i-l dau fiului meu”, a fost mesajul pe care Justin l-a scris la vremea respectivă pe pagina sa de Instagram.

 

ADVERTISEMENT