Life

Justițiarul din Berceni, noi dezvăluiri după ce a fost acuzat de hărțurie: “Ajunsesem obsedat”

Justițiarul din Berceni, noi dezvăluiri după ce a fost acuzat de hărțurie de fosta sa iubită, Diana. A spus că ajunsese obsedat.
24.01.2023 | 09:18
Justitiarul din Berceni noi dezvaluiri dupa ce a fost acuzat de harturie Ajunsesem obsedat
Justițiarul din Berceni, noi dezvăluiri după ce a fost acuzat de hărțurie Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Justițiarul din Berceni a făcut noi declarații după ce a fost acuzat de hărțuire de mai multe femei. Adevărul spus de acesta.

Justițiarul din Berceni, noi dezvăluiri. A fost acuzat de hărțuire și se apără

Justițiarul din Berceni, faimos pentru dorința sa de a prinde pedofili, a ajuns el însuși sub lupă, după ce mai multe femei l-au acuzat că le-a hărțuit.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că acuzațiile au început după ce a prins un „individ arhicunoscut” și că mai multe femei au spus că le-a hărțuit. Nu este nimic adevărat, susține justițiarul din Berceni, pentru că este vorba doar de niște conturi false care doar pretindeau că îl cunosc, când nu este așa.

De asemenea, Justițiarul din Berceni a mai spus că persoanele respective au scris mărturii, dar fără dovezi.

ADVERTISEMENT

“După ce am prins un individ arhicunoscut pe internet, am primit un telefon cum că mai multe femei îmi aduc acuzații. Credeam că era povestea mea cu Diana, dar erau mai multe.

Am văzut niște mesaje de la conturi false, care pretindeau că mă cunosc, au scris niște mărturii fără nicio dovadă, nimic care să mă lege pe mine de ele sau ei”, a povestit acesta la podcastul În oglindă.

ADVERTISEMENT

Cum a cunoscut-o justițiarul din Berceni pe iubita pe care a hărșuit-o

Singura femeie despre care este adevărat că a hărțuit-o, spune justițiarul, este Diana, fosta lui iubită. Acesta a povestit că au avut o relație toxică și că la un moment dat a devenit obsedat de aceasta.

După ce s-a despărțit de ea pentru că nu voia ceva serios, femeia s-a întors la el și i-a spus că îl iubește, motiv pentru care Justițiarul din Berceni a decis să își mai dea o șansă.

ADVERTISEMENT

Doar că a început să aibă atacuri de panică și un comportament deloc dorit, astfel că o suna pe femeie sute de ori și devenise obsedat, după cum chiar el a spus.

„Am descoperit-o pe Diana, ne-am întâlnit o lună de zile, mi-a zis că nu vrea ceva serios, eu voiam, așa că am decis să tai legătura cu ea. 

Ea început să mă facă să mă simt vinovat și am reînceput să mă văd cu ea. Mi-a spus că mă iubește imediat după aceea, ceea ce mi s-a părut foarte manipulator.(…)  Ajunsesem obsedat și conform legii am hărțuit-o”, a mai spus el.

Pe de altă parte, au apărut filmări în care justițiarul se vede cum o agresează pe femeie, acesta fiind și motivul pentru care a obținut ordin de protecție, iar tânărul trebuie să poarte brățara electronică.

ADVERTISEMENT
Tags: