Fotbal international

Kai Havertz, noua senzaţie din Bundesliga! A marcat 4 goluri de la reluarea sezonului şi Barcelona e deja cu ochii pe el. Video

23.05.2020 | 18:30
Kai Havertz noua senzatie din Bundesliga A marcat 4 goluri de la reluarea sezonului si Barcelona e deja cu ochii pe el Video
ADVERTISEMENT

Kai Havertz este noua senzație a fotbalului german, iar puștiul lui Bayer Leverkusen a reușit să marcheze patru goluri în două meciuri de la reluarea Bundesligii, cluburile mari din Europa fiind deja cu ochii pe tânărul mijlocaș.

Kai Havertz e noua senzație din Bundesliga

Kai Havertz s-a afirmat în actualul sezon din Bundesliga, dar de la reluarea campionatului Germaniei, puștiul lui Bayer Leverkusen face spectacol, reușind să înscrie patrul goluri în două meciuri.

ADVERTISEMENT

Ultimele două goluri au fost înscrise în duelul din deplasarea cu Borussia Monchengladbach. Niciun alt jucător din Bundesliga nu se află într-o formă atât de bună, precum Havertz, doar Raphael Guerreiro, de la Borussia Dortmund, se apropie, cu trei goluri în două meciuri.

În actualul sezon, Havertz are nu mai puțin de 14 goluri și 8 pase decisive, în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Meciurile în care Kai Havertz a înscris de la reluarea Bundesligii:

  • Bayer Leverkusen – Werder Bremen 1-4 (două goluri)
  • Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen 1-3 (două goluri)

Cluburile mari din Europa sunt cu ochii pe el

Inevitabil, evoluțiile fantastice ale lui Kai Havertz l-au adus în atenția cluburilor mari din Europa, iar formații precum Barcelona, Liverpool, Bayern Munchen sau Real Madrid sunt interesate de serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Liverpool este gata să facă o ofertă de 125.000.000 de euro pentru mijlocașul „farmaciștilor”, la dorința lui Jurgen Klopp.

Kai Havertz este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Germania. În ciuda vârstei fragede pe care o are, Havertz are deja șapte selecții în selecționata lui Joachim Low , pentru care a reușit să înscrie o dată.

ADVERTISEMENT

De altfel, golul înscris pentru naționala Germaniei a fost împotriva Argentinei lui Lionel Messi, ceea ce îl face mult mai special decât orice altă reușită.

În sezonul trecut, mijlocașul lui Leverkusen a reușit să înscrie de 20 de ori și a dat șapte pase de gol.

Totuși, Peter Bosz, antrenorul „farmaciștilor”, l-a criticat ușor pe elevul său după meciul cu Werder Bremen, în care a reușit o „dublă”: „Kai e un fotbalist special, dar nu cred că a jucat prea bine acum. Îl cunosc. Poate mult mai mult. Trebuie să-și regăsească ritmul”.

  • 20 de ani a împlinit Kai Havertz pe 11 iunie
  • 81.000.000 de euro este cota de piață a lui Kai Havertz, conform site-ului de specialitate transfermark.com
ADVERTISEMENT