Life

Kamara, declarație emoționantă din partea fiului său, Leon: ”Te iubesc definitiv și irevocabil”

06.10.2020 | 07:40
Kamara declaratie emotionanta din partea fiului sau Leon Te iubesc definitiv si irevocabil
ADVERTISEMENT

Kamara luptă pentru fiul său Leon în vârstă de 6 ani, diagonsticat cu o formă de paralizie cerebrală. Micuțul a trecut prin șase intervenții cu celule stem, în prezent fiind mult mai conștient de ceea ce se întâmplă în jurul său, dovadă fiind declarația emoționantă pe care i-a făcut-o tatălui său.

Băiețelul artistului a fost întrebat într-o filmare postată în mediul online ce înseamnă dragostea pentru el, mărturisind că-și iubește părintele „definitiv și irevocabil”.

ADVERTISEMENT

Leon și-a îmbrățișat tatăl cu putere și l-a pupat pe obraz, dovedindu-i astfel cât de mult îl iubește. La rândul său Kamara a dezvăluit că-și iubește până la stele și înapoi, depunând toate eforturile ca viața copilului să devină una normală.

Kamara, declarație de iubire din partea băiețelului său, Leon

„Ce înseamnă dragostea pentru tine?”, își întreabă Kamara fiul într-o filmare postată pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Înseamnă să iubesc”, este răspunsul sincer dat de Leon tatălui său care ulterior îl întreabă cât de mult îl iubește.

„Foarte mult. Te iubesc definitiv și irevocabil”, este declarația emoționantă pe care băiețelul i-o face cântărețului, moment în care Leon își ia în brațe părintele pentru a-i arăta dragostea sa.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc, fiule! Ești cea mai dulce minune din lume”, mai spune la final Kamara care este extrem de mândru de fiul său care a început să progreseze în urma intervențiilor suferite în Turcia și în Spania.

Leon s-a născut prematur, la 36 de săptămâni, însă la scurt timp de la venirea pe lume medicii au realizat că are o formă de paralizie cerebrală. Băiețelul artistului a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, dezvoltarea sa fiind una foarte lentă.

ADVERTISEMENT

Micuțul se descurcă precum un bebeluș, poartă în continuare pampers și folosește o singură mână. Fostul concurent de la „Ferma” luptă pentru fiul său până în pânzele albe, dorindu-și ca băiețelul să aibă o viață normală, la fel ca ceilalți copii.

Fiul artistului este nevoit să facă în fiecare zi fizioterapie și tot felul de recuperări. Leon este un copil care zâmbește foarte mult, fiind motivul pentru care Kamara muncește din greu. Componentul trupei Alb Negru strânge fiecare bănuț pentru a-i asigura copilul toate intervențiile necesare.

ADVERTISEMENT
Tags: