Life

Kamara, detalii despre fiul său și problemele medicale: ”Mi s-a părut un gest iresponsabil”

Kamara este un tată exemplar pentru ful său, Leon, care a fost diagnosticat la scurt timp după naștere cu tetrapareză spastică. Pe cine consideră vinovat artistul?
26.01.2022 | 09:03
Kamara detalii despre fiul sau si problemele medicale Mi sa parut un gest iresponsabil
Kamara, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale lui Leon. Pe cine consideră vinovat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul din formația Alb Negru a oferit detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă băiatul său de 7 ani. Micuțul a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale pentru a se bucura de o viață normală.

Vedeta este foarte implicată în creșterea fiului săucare a venit pe lume în timpul relației cu Oana. Cei doi se înțeleg foarte bine și comunică pentru băiat, artistul având o persoană pe care o învinuiește pentru soarta copilului.

ADVERTISEMENT

Kamara susține că medicul care a urmat sarcina fostei partenere de viață a fost iresponsabil. Doctorul nu ar fi ajutat-o pe Oana să nască, iar mai târziu Leon nu a fost băgat în incubator imediat după venirea pe lume.

Kamara, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale lui Leon. Pe cine consideră vinovat

„Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare.

ADVERTISEMENT

Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa.

Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară.

ADVERTISEMENT

Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e.

A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.

ADVERTISEMENT

Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian.

Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a povestit Kamara în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Kamara luptă pentru sănătatea fiului său, Leon

Artistul și fosta soție depun eforturi uriașe pentru fiul lor, Leon. În ultimii ani a fost operat de mai multe ori în Turcia, cântărețul dorindu-și ca băiatul să-și revină și să se descurce singur.

În prezent, băiatul lui Kamara nu merge singur, poartă pampers și folosește numai o mână. Micuțul are nevoie constantă de atenția unui adult.

ADVERTISEMENT