Life

Bătălie sângeroasă în cușca MMA! Două vedete feminine intră în ring cu Perversul de pe Târgu Ocna, la RXF!

Bătălie de zile mari în cușca MMA! Două influencerițe din România îl provoacă pe celebrul Perversul de pe Târgu Ocna! Avem detaliile!
15.04.2024 | 17:42
Batalie sangeroasa in cusca MMA Doua vedete feminine intra in ring cu Perversul de pe Targu Ocna la RXF
Bătălie de zile mari la MMA. Foto: PRO TV/ RXF
ADVERTISEMENT

Lume, lume, se anunță o bătălie rară în cușca MMA, una care implică două vedete feminine ale online-ului nostru și celebrul personaj supranumit Perversul de pe Târgu Ocna. FANATIK oferă detaliile despre meciul anului!

Bătălie de zile mari în cușca MMA! Perversul de pe Târgu Ocna are zilele numărate?

Galele RXF continuă să șocheze și să aducă în ring cele mai insolite confruntări! Două tiktokerițe destul de influente intră pe ringul de unde se împart pumni și picioare cu Perversul de pe Târgu Ocna!

ADVERTISEMENT

Nu e doar o bătălie cum nu s-a mai văzut la MMA, ci o adevărată premieră în România. Cei de la RXF ating nivelul următor cu o confruntare pe care nimeni nu și-ar fi imaginat-o vreodată. Se va da între două femei iubite de publicul virtual și un personaj care a smuls zâmbete sau chiar hohote de râs cu fiecare apariție de-ale sale.

Roxana Tutu și Bettyshor au acceptat provocarea de a-l pune la pământ pe Perversul de pe Târgu Ocna. Vorbim despre Sorin, cel care și-a umflat deseori mușchii înainte de meciuri, dar care, în teren, s-a dat rănit după câteva minute!

ADVERTISEMENT

RXF promite un spectacol de zile mari, unul pe care fanii MMA n-au cum să-l rateze, mai ales că vorbim despre un meci cum n-a mai existat. Fetele, iubite pe TikTok, au început deja antrenamentele. Vor să îi dea adevărata perversă de pe Târgu Ocna lui Sorin Ion!

Meciul va scrie cu siguranță istorie în MMA și va avea loc pe data de 29 mai 2024! Show-ul se va ține la Sala Polivalentă. Pentru spectacolul pumnilor se pot achiziționa bilete chiar și la intrarea în sală.

ADVERTISEMENT

Organizatorii RXF s-au gândit ca pentru această bătălie unică în MMA să ofere, la fel ca până acum, posibilitatea urmăririi spectacolului și din fața micului ecran. Astfel că internauții pot achiziționa PPV-uri pentru a urmări gala live, mai ales dacă nu stau foarte aproape de București și vor musai să vadă cine ia bătaie din confruntarea primăverii, dacă nu a anului! Detaliile despre cum poate fi urmărită gala se găsesc pe site-ul rxf.ro.

Galele RXF au adunat vedete sonore. Cine s-a mai luptat în ring

Galele RXF au făcut deliciul publicului în ultimii ani. În cușca MMA au ajuns personaje din domenii diferite, de la sportivi la cântăreți sau vedete de reality-show-uri.

ADVERTISEMENT

În cușcă s-au confruntat, până acum, o serie de vedete extrem de cunoscute de la noi. Zanni l-a luat ”la rost” pe Gheboasă, iar doi rivali din viața de zi cu zi, Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă s-au luptat, simbolic, pentru inima femeii pe care o aveau la un moment dat în comun. Cei doi s-au iubit cu Simina Loica de la Puterea dragostei.

La RXF s-a remarcat, printre alții, și Iancu Sterp, concurentul de la Survivor România All Stars. Iancu a demonstrat că are abilități de luptător, susținut de întreaga familie, dar și de viitoarea lui soție, Denisa Coțolan.

De altfel, la o gală RXF și-a și cerut în căsătorie iubita, momentul devenind viral în doare câteva minute. Rămâne de văzut cu ce alte surprize vin cei de la RXF și cum va face față Perversul de pe Târgu Ocna celor două influencerițe în ediția care este programată pentru 29 mai 2024. Cine cui îi va da perversa, vom afla în scurt timp!

 

 

ADVERTISEMENT