Life

Kamara și Musty nu își mai vorbesc. Fostul concurent de la Survivor România nu a știut de plecarea fratelui său în Dominicană

Musty a vorbit despre relația cu fratele său, Kamara. Faimosul nu l-a anunțat că va pleca la Survivor România, deși el fusese concurent în alt sezon.
06.03.2023 | 08:15
Kamara si Musty nu isi mai vorbesc Fostul concurent de la Survivor Romania nu a stiut de plecarea fratelui sau in Dominicana
Musty nu a știut că fratele său va participa la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kamara a intrat la Survivor România la scurt după începerea noului sezon și, cel puțin pe teren, s-a dovedit a fi un concurent de nădejde, însă a fost implicat și în multe scandaluri. Mulți s-au întrebat ce l-a sfătuit fratele său- care a participat într-un alt sezon al show-ului, dar Musty a dezvăluit că nici nu a știut de plecarea solistului în Dominicană.

Ce se întâmplă între Kamara și Musty? Fratele concurentului Survivor România 2023 a spus adevărul

Kamara a intrat la Survivor România 2023 la doar câteva săptămâni după ce a început sezonul, dar artistul și-ar fi dorit, de fapt, să facă parte din show încă de acum doi ani. Primul care a pășit pe nisipul dominican ca și concurent al competiției de supraviețuire a fost, însă, fratele său, Musty.

ADVERTISEMENT

Ca și Faimos, Kamara s-a dovedit de ajutor echipei sale, câștigând puncte pe teren, însă de multe ori a intrat în conflicte puternice, cel mai des cu DOC, cu care nu a fost deloc pe aceeași lungime de undă.

În aceste condiții, mulți s-au întrebat de ce Kamara nu a fost mai bine pregătit pentru traiul din junglă de către fratele său, dar Musty a dezvăluit acum că nici măcar nu a știut despre participarea acestuia la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Se pare că în ultima vreme relațiile dintre ei s-au răcit, astfel că artistul și fratele său au fost prea…ocupați pentru a vorbi unul cu celălalt, astfel că Musty a știut că fratele său este concurent Survivor atunci când l-a văzut la televizor.

„Nu, nu i-am dat niciun sfat, n-am avut timp să vorbim despre plecarea lui. El a fost ocupat, eu am fost ocupat și apoi l-am văzut că a plecat acolo în Republica Dominicană. Însă știam, sau mai bine spus bănuiam ceva, am simțit că va pleca…

ADVERTISEMENT

Suntem cinci frați, noi doi și încă trei surori. Avem și noi momentele noastre, se mai întâmplă ca în mai toate familiile, oamenii se mai supără între ei. Asta este viața”, a declarat fratele lui Kamara pentru Click.ro. 

Ce părere are Musty despre scandalurile în care Kamara a fost implicat la Survivor România?

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Musty a susținut că deși pe traseu este bun, scandalurile în care Kamara se implică la Survivor sunt cele care ar putea să-l ducă la eliminarea din competiție.

ADVERTISEMENT

„Să nu se mai bage în certuri pentru că asta îl consumă. La mine acesta a fost principalul motiv care m-a făcut să plec de acolo. Nu mai eram în largul meu, nu mai aveam plăcerea. Eu mai rezistam foarte bine până la sfârșitul emisiunii, dar mă săturasem se certurile banale, fără sens.

În momentul în care tu își strici starea pentru că te cerți cu cineva sau nu te înțelegi cu cei din jur, este ceva care te consumă și nu îți mai stă capul la chestiile importante pe care trebuie să le faci: să găsești mâncare, să te concentrezi la traseu și altele. Dacă ai capul liniștit poți duce jocul până la capăt. Partea cea mai complicată din tot jocul este de fapt partea psihologică”, ne-a spus Musty.

ADVERTISEMENT
Tags: