Life

Kanal D a spulberat concurența cu noul sezon Puterea dragostei. Ce audiență a avut debutul emisiunii prezentate de Cristina Mihaela Dorobanțu

28.07.2020 | 15:36
Kanal D a spulberat concurenta cu noul sezon Puterea dragostei Ce audienta a avut debutul emisiunii prezentate de Cristina Mihaela Dorobantu
ADVERTISEMENT

Kanal D a fost lider de audiență cu noul sezon Puterea dragostei, care a debutat luni, 27 iulie. Emisiunea prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu a fost pe primul loc la toate categoriile de public.

Kanal D: Puterea dragostei sezonul 3 a început ca lider de audiență pe toate segmentele

Postul de televiziune a strâns în fața micilor ecrane sute de mii de telespectatori, minutul de aur fiind atins la ora 11:56, când 715.000 de români au urmărit intrarea în casa din Turcia a noilor concurenți.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor furnizate de Kantar Media pentru postul de televiziune, în intervalul 11:00 – 12:00, Kanal D a avut o cotă de piață de 19,5% și un rating de 3 puncte la nivel național.

La categoria All Urban, Kanal D a avut o cotă de piață de 14,7%, iar la Comercial s-a păstrat cota de 19,5%.

ADVERTISEMENT

În competiție participă două surori care s-au remarcat deja certându-se

„Bine v-am regăsit la sezonul 3 <Puterea dragostei>. Sunt extrem de emoționată pentru că mă aflu în această casă pentru prima dată. Dar, în același timp sunt și extrem de fericită pentru că pot să vin în fața dumneavoastră în calitate de gazdă a acestei emisiuni.

Paisprezece concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casă <Puterea dragostei> pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile. Și de această dată se vor naște noi povesti de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă”, au fost primele cuvinte rostite de noua prezentatoare a show-ului, după ce Andreea Mantea a renunțat la proiect.

ADVERTISEMENT

În sezonul al treilea concurează două surori, printre cele șapte concurente. Este vorba despre Alexandra și Adriana, ambele din Vaslui, cele care s-au remarcat încă din primele momente ale reality-show-ului și au devenit protagonistele primelor conflicte din casă.

Sezonul care s-a încheiat pe 26 iulie a fost câștigat de Livian și Bianca Comănici, cei care de-a lungul întregului sezon au fost susținuți pe toate rețelele de socializare de fanii emisiunii.

ADVERTISEMENT