Life

Kanye West continuă seria mesajelor șocante de pe Twitter: „Încerc să divorțez de un an”

22.07.2020 | 13:28
Kanye West continuă seria mesajelor șocante de pe Twitter: „Încerc să divorțez de un an”
Kanye West susține că vrea să divorțeze de Kim de mai bine de un an, dar este împiedicat de familia acesteia. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kanye West a început să posteze mesaje din ce în ce mai șocante pe contul său de pe Twitter, acuzații grave îndreptate către familia soției sale, Kim Kardashian.

Kanye West încearcă să divorțeze de ceva timp de Kim Kardashian

Rapper-ul care și-a depus candidatura la președinția Statelor Unite ale Americii a început atacurile în rafală, mai ales la adresa soacrei sale, Kris Jenner, pe care în cel mai recent tweet ar fi poreclit-o Kris Jong-un, cu toate că este vorba despre un alt artist menționat, cred fanii acestuia.

ADVERTISEMENT

„Încerc să divorțez de Kim de un an, de când s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma din închisori. Kris Jong-Un Lil baby este rapperul meu favorit dar nu vrea să facă un cântec cu mine”, a scris Kanye West pe Twitter.

Într-un alt mesaj, acesta a scris că Michael Jackson ar fi fost omorât de ocultă.

Rapper-ul susține că Michael Jackson a fost ucis

„MJ v-a spus despre Tommy înainte să fie omorât kim a salvat viața fiicelor mele în numele lui Iisus Este doar voința lui Dumnezeu”, a scris Kanye.

ADVERTISEMENT

„Valorez 5 miliarde de dolari și chiar mai mult decât atât prin mila lui Hristos”, a adăugat cântărețul.

În mesajele anterioare, artistul a mărturisit că nu vrea ca ai lui copii să fie vânduți pentru a apărea pe coperțile revistelor de tipul Playboy, așa cum s-a întâmplat cu nevasta lui, Kimberly.

Adepții teoriei conspirației sunt convinși că West vrea să transmită un mesaj despre ce se întâmplă cu adevărat în culisele showbiz-ului american, mai ales că acesta spusese într-un recent tweet că filmul „Get out”, unde negrii sunt folosiți în tot felul de experimente stranii de către albi este chiar despre viața lui.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce se va întâmpla între Kanye West și nevasta lui, dacă vor divorța sau nu până la urmă și ce alte dezvăluiri mai are de gând să facă rapper-ul.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri