Fotbal international

Karim Benzema, aroganță în stil Ibra la adresa lui Olivier Giroud. „Să nu confundăm Formula 1 cu kartingul”

30.03.2020 | 17:05
Karim Benzema aroganta in stil Ibra la adresa lui Olivier Giroud Sa nu confundam Formula 1 cu kartingul
ADVERTISEMENT

Karim Benzema nu vrea să fie comparat cu Olivier Giroud, atacantul lui Chelsea și al Franței, despre care spune că nu este impresionant și că a avut noroc că el a primit interzis de a mai evolua în naționala „Cocoșului Galic”.

Benzema nu vrea să fie comparat cu Giroud

Karim Benzema nu este impresionat de faptul că Olivier Giroud este al treilea marcator din istoria naționalei Franței și a mărturisit într-un live de pe Instagram că nu vrea să fie comparat cu atacantul lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să compari kartingul cu Formula 1. Și sunt finuț când spun asta. Apoi…eu știu că sunt Formula 1. Funcționează pentru el, pentru că el e acolo, acesta e singurul motiv.

Nu e nimic spectaculos, nu va face ceva incredibil, dar le are pe ale lui. În afară de asta, vă place tuturor cum joacă? Nu prea știu”.

ADVERTISEMENT

Replica asemănătoare cu a lui Zlatan Ibrahimovic

Replica lui Karim Benzema a fost asemănătoare cu ce a declarat Zlatan Ibrahimovic pe vremea când evolua la LA Galaxy înaintea unui derby „El Traffico” împotriva lui Los Angeles FC.

Atacantul suedez l-a comparat pe Carlos Vela, principalul rival din MLS cu un Fiat, în timp ce el s-a proclamat un Ferrari: MLS nu este la nivelul Europei, să fim serioși.

ADVERTISEMENT

Înainte jucam cu fotbaliști de nivelul meu sau care se apropiau de nivelul meu și asta făcea ca legăturile din sistemul de joc să se lege mult mai repede și mult mai bine.

Aici sunt ca un Ferrari printre mai multe mașini Fiat și se poate ca Ferrari-ul să devină un Fiat sau Fiat-ul să devină un Ferrari”.

ADVERTISEMENT

“Dacă echipa merge bine și individual mi-ar merge bine, nu mă interesează lupta pentru Gheata de Aur, vreau doar să-mi ajut echipa și să înscriu cât mai multe goluri pentru a deveni campioni.

Asta încerc să fac, este parte a job-ului meu, dar o competiție cu el (n.r. Carlos Vela) nu mă interesează”, a spus în acel moment Zlatan Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT