Sport

Răsturnare de situație în cazul lui Karim Benzema! Unde va juca fostul Balon de Aur restul sezonului

Karim Benzema și-a decis viitorul! Atacantul francez, fost câștigător al Balonului de Aur, a ratat reunirea celor de la Al-Ittihad din cauza unui ciclon.
19.01.2024 | 09:10
Rasturnare de situatie in cazul lui Karim Benzema Unde va juca fostul Balon de Aur restul sezonului
Karim Benzema a lipsit de la reunirea lui Al-Ittihad. Unde va evolua atacantul în restul sezonului. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
19-01-2024
07:10

Karim Benzema continuă la Al-Ittihad

Karim Benzema a fost una dintre loviturile date de fotbalul saudit în vara trecută. Atacantul francez a semnat cu Al-Ittihad după despărțirea de Real Madrid. Totuși, fostul Balon de Aur nu s-a acomodat și s-a zvonit că va pleca din Arabia Saudită. 

Aflat în vacanță în Insulele Mauritius, Karim Benzema a ratat reunirea celor de la Al-Ittihad din cauza unui ciclon. Dorit în Premier League de Chelsea sau Manchester United, Karim Benzema și-a decis viitorul. 

L’Equipe a anunțat că atacantul de 36 de ani va reveni la antrenamentele lui Al-Ittihad și va evolua în Arabia Saudită și în a doua parte a sezonului. „Întors în sfârșit în Arabia Saudită, Balonul de Aur din 2022 va relua vineri antrenamentele cu Al Ittihad, la Jeddah.

Unde va sta în acest sezon. Apropiații lui au confirmat că el va rămâne 100% la Al-Ittihad în iarna aceasta”, au dezvăluit jurnaliștii publicației franceze. 

În prima parte a sezonului, Karim Benzema a înregistrat 20 de apariții, reușind să marcheze 12 goluri și să ofere 5 pase decisive. Totuși, atacantul a fost extrem de criticat, mai ales că Al-Ittihad ocupă abia locul 7 în clasament. 

Totodată, Benzema a fost taxat de fani după înfrângerea categorică împotriva lui Al-Nassr, scor 2-5, din ultima etapă a anului. 

Adus cu surle și trâmbițe în vară de la Real Madrid, atacantul de 36 de ani nu s-a acomodat deloc la noua sa echipă și la viața din Arabia Saudită, iar evoluțiile sale au fost departe de așteptările fanilor și ale șeicilor.

Un club mare din Premier League vrea să profite de neînțelegerile dintre Karim Benzema și Al Ittihad

Toată situația a escaladat în startul acestui an când Karim Benzema a absentat de la reunirea lui Al Ittihad și antrenorul Marcleo Gallardo l-a scos din lotul pentru cantonamentul de iarnă. Iar toată această poveste nu face decât să amplifice zvonurile care îl dau plecat din Arabia Saudită, mai ales că este dorit în Premier League.

ADVERTISEMENT

Conform publicației britanice The Telegraph, Chelsea încearcă să profite de toată această situație și de faptul că starul francez își dorește să plece cât mai repede din zona Golfului și încearcă să-l aducă sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Londonezii au mari probleme la nivelul liniei de atac, după ce francezul Christopher Nkunku s-a accidentat din nou, iar Nicolas Jackson este cu naționala Senegalului la Cupa Africii pe Națiuni și va lipsi în următoarea lună.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor acestor zvonuri, se pare că Benzema nu agrează o mutare pe Stamford Bridge în această iarnă, iar apropiații jucătorului chiar spun că planul acestuia este să ajungă cât mai curând în Dubai pentru a începe pregătirea cu Al Ittihad.

Benzema e blocat de furtună în Mauritius

Karim Benzema i-a anunțat pe conducătorii clubului saudit că este blocat în Mauritius, acolo unde și-a petrecut vacanța de iarnă, din cauza ciclonului Belal care a lovit insula din Oceanul Indian în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, starul francez este în continuare blocat în capitala Port Louis, deși a încercat să părăsească insula în ultimele 3 zile. Totul fără succes, deoarece niciun zbor nu pleacă din zonă din cauza vântului puternic.

Criticat vehement de suporteri pentru faptul că se implică prea puțin în jocul echipei, iar cifrele sale sunt departe de cele din vreama când câștiga Balonul de Aur, Benzema a luat o decizie radicală și și-a închis contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul francez a marcat 9 goluri în actuala stagiune pentru Al Ittihad, însă campioana en-titre se află pe un dezamăgitor loc 7 în clasament, cu 28 de puncte, aproape jumătate din cât a strâns liderul Al Hilal.

ADVERTISEMENT