Life

Karmen Minune, diferită de Nadine din Clanul: ”Sunt mai bună”

Karmen Minune a vorbit despre rolul pe care îl are în Clanul, serialul fenomen de la Pro TV. Vedeta recunoaște că seamănă, pe undeva, cu Nadine.
21.04.2023 | 14:00
Karmen Minune diferita de Nadine din Clanul Sunt mai buna
Karmen și soțul ei, discreți în privința căsniciei / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Karmen Minune îşi împarte viaţa profesională între muzică şi actorie şi spune că le face cu mare plăcere pe ambele. Fiica lui Adrian Minune a dat lovitura cu personajul din cel mai urmărit serial de la PRO TV, Clanul. Karmen Simionescu a vorbit despre filmările de la serial, dar şi despre asemănarea cu personajul căruia i-a dat viață.

Karmen Minune, despre deosebirile dintre ea și rolul din Clanul

Karmen Minune a vorbit despre rolul ei din Clanul. Și, ne-a explicat frumoasa fiică a lui Adi Minune, deși există asemănări cu rolul pe care îl face, sunt și multe deosebiri între ele.

ADVERTISEMENT

„Filmările de la Clanul sunt pe final. Au fost lungi, intense, dar şi plăcute. Nu simţeam oboseala atunci când filmam pentru că mă concentram să joc cât mai bine, să întrec așteptările. Mă asemăn foarte mult cu personajul meu, Nadine.

Ea are multe trăsături de caracter pe care le am şi eu. Doar că eu sunt un om cu mai mult bun simț, mai calculat, mai ponderat, dar, aşa ca şi context, cred că ne potrivim.

ADVERTISEMENT

Amândouă avem taţi puternici, amândouă cu vise care pot fi îndeplinite cu un singur telefon. Însă ea are tupeul să îşi îndeplinească visele nebune. Este mai directă și acționează la impuls. Eu sunt mult mai calculată. Sunt mult mai bună şi mai blândă şi cu picioarele pe pământ”, a spus Karmen, în exclusivitate pentru FANATIK.

Karmen Minune: ”Nu aş putea fi niciodată precum Nadine”

Karmen Minune spune că odată terminat Clanul îi va fi dor de personajul interpretat. Totuși, recunoaște ea, nu își dorește să o scoată pe „Nadine” la suprafață.

ADVERTISEMENT

„Am învăţat de la personajul meu, dar acolo va rămâne, un personaj. Nu aş putea fi niciodată precum Nadine, deşi undeva în interiorul fiecăreia dintre noi cred că este o mică Nadine, dar eu nu o voi lăsa să iasă la suprafaţă”, a declarat fiica lui Adrian Minune pentru FANATIK.

Cu toate că filmările de la serialul Clanul i-au ocupat mare parte din program, Karmen își face mereu timp pentru soțul său. Pe de altă parte, Bogdan Căplescu nu merge, în general, la evenimente cu soția lui, iar decizia este a lui.

ADVERTISEMENT

„Sunt locuri unde este mai comod să merg singură. Atunci când merg la evenimente cu presă atenţia trebuie să fie şi asupra lui. Soţul meu nu provine din mediul acesta. Nu este decizia mea, este decizia lui si i-o respect.

Soţul meu nu a avut treabă cu mediul acesta niciodată. El lucrează în alt domeniu şi respect asta. Fiecare trebuie să-şi trăiască viaţa aşa cum alege el, chiar dacă trăieşte cu o persoană publică, nu trebuie neapărat să-şi asume şi el acest rol”, a spus Karmen pentru FANATIK.

Vedeta din Clanul: ”Au fost situații pe care nu am știut cum să le gestionăm”

Karmen Minune spune că, datorită soțului său, a devenit mult mai discretă. De la el a învățat, în timp, să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

„Nouă nu trebuie să ieşim în spaţiul public şi să ne vadă lumea împreună la evenimente, ne place sa avem intimitatea noastră. A fost de la sine înţeles de când am decis să fim împreună că va fi expus şi el publicului pentru că aşa m-a luat. Eram deja cunoscută, fiica lui Adrian Minune, nu este ca şi cum noi am intrat în relaţie şi el să se simtă încordat şi să nu ştie să managerieze situaţia. 

A fost o situaţie cu care s-a obişnuit de la bun început. A trebuit să o asimileze şi să fie lângă mine în situaţiile în care eu am nevoie şi el să fie lângă mine în situaţiile în care el are nevoie.

Sunt locuri în care eu nu pot merge,  întâlniri de afaceri în care înţeleg că nu mi-e locul şi aşa mai departe.  Eu sunt o persoană deschisă şi dacă el şi-ar fi dorit să fie persoană publică lângă mine, nu aş fi avut nicio problemă”, a mai dezvăluit fiica lui Adrian Minune pentru FANATIK.

Karmen Minune, vedeta din Clanul, despre relația cu soțul ei

Karmen Minune susține că, deși a devenit persoană publică încă de când era un copil, tatăl său a preferat să nu se bage în relația sa de cuplu. Motivul ar fi că Adrian Minune a vrut să-și lase fiica să înțeleagă singură cum ar trebui gestionate situațiile tensionate.

„La noi în relaţie lucrurile au mers natural. Nu am primit sfaturi de la părinţii mei despre cum să ne construim relaţia. Au fost situaţii pe care nu am ştiut să le manageriem, dar le-am făcut faţă pentru că suntem o familie de ceva timp. Nu mai suntem în situaţia să spunem nu-mi place asta, haide să ne despărţim.

Noi încercăm din răsputeri să menţinem iubirea noastră pură şi inocentă aşa cum a fost la început, dar să găsim o soluție prin care amândoi să reuşim în cariere şi să fim şi fericiţi în relaţia de cuplu.”  spune Karmen Minune, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT