Life

Mesajul emoționant al fratelui lui Kate Middleton, după ce sora lui a fost depistată cu cancer. Ce a postat pe Instagram

Mesajul emoționant pe care l-a transmis fratele lui Kate Middleton, după ce a aflat că sora lui are cancer. Ce a postat pe Instagram James Middleton?
27.03.2024 | 18:47
Mesajul emotionant al fratelui lui Kate Middleton dupa ce sora lui a fost depistata cu cancer Ce a postat pe Instagram
James Middleton, mesaj emoționant pentru Kate Middleton. Sursa foto: The Mirror
ADVERTISEMENT

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a stârnit emoție, după ce a aflat că sora sa are cancer, la cei 42 de ani. Ce imagine a făcut publică pe Instagram?

Mesajul emoționant al lui James Middleton, după ce a aflat că sora lui, Kate Middleton, are cancer

Kate Middleton a șocat, vineri, 22 martie, după ce a anunțat, printr-un mesaj video, că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a dezvăluit că boala cruntă i-a fost descoperită în urma operației din zona abdominală, pe care a suferit-o în ianuarie.

ADVERTISEMENT

De altfel, în momentul intervenției, Prințesa Kate a precizat că lucrurile au decurs bine, doar că niște teste au demonstrat ulterior că există, de fapt, în corpul său, și celule canceroase. Soția Prințului William nu a dezvăluit, însă, și forma afecțiunii și stadiul ei.

În schimb, Prințesa de Wales a mai precizat că va intra, la recomandarea medicilor, într-o etapă de tratament pe bază de chimioterapie preventivă și că nu va reveni prea curând la activitățile sale oficiale, în calitate de monarh.

ADVERTISEMENT

Prințesa Kate urmează chimioterapie preventivă

Doar când se va asigura că totul este sub control, Prințesa Kate își va relua îndatoririle regale. De altfel, a mai mărturisit că le-a spus și copiilor despre boala sa, într-un limbaj adaptat lor, dar și că în clipa când i-au venit rezultatele testelor, ea, soțul său și întreaga familie au avut parte de un șoc real.

Totodată, prin mesajul său, Kate Middleton a pus capăt gurilor rele care au răspândit în spațiul public o mulțime de teorii ale conspirațiilor legate de starea sa de sănătate. Printre cele mai vehiculate sunt cele conform cărora a fost în comă, s-a sinucis, l-a părăsit pe Prințul William după ce a aflat că o înșală sau că are cancer. Iată că, doar această speculație din urmă s-a adeverit.

ADVERTISEMENT

Între timp, au apărut valuri de reacții după ce Kate Middleton a recunoscut că are cancer. Primul care a oferit o părere a fost Regele Charles, socrul Prințesei de Wales, care la rândul său are cancer. Acesta a spus că o apreciază pe nora sa pentru curajul de care dă dovadă, prin faptul că nu s-a sfiit să-și ascundă afecțiunea.

James Middleton, către Kate Middleton: ”Am escaladat mulți munți împreună”

De curând, James Middleton, fratele Prințesei Kate, a postat pe Instagram o imagine emoționantă cu el și sora sa, din perioada copilăriei. Fotografiei, a atașat și un text motivațional pentru Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

”De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine ⛰️❤️”, a scris antreprenorul britanic, în vârstă de 36 de ani. Poza făcută publică de el a devenit virală.

ADVERTISEMENT