Life

Kate Middleton ar putea sprijini ancheta împotriva lui Meghan Markle. Acuzațiile aduse Ducesei de Sussex

07.03.2021 | 15:28
Kate Middleton ar putea sprijini ancheta impotriva lui Meghan Markle Acuzatiile aduse Ducesei de Sussex
ADVERTISEMENT

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, ar putea avea un rol de martor în ancheta de hărțuire deschisă pe numele Ducesei de Sussex, Meghan Markle. Aceasta din urmă este acuzată de un comportament inadecvat avut în trecut față de unii angajați.

Presa britanică notează că sunt șanse importante ca soția prințului William să se pregătească să probeze afirmațiile legate de Meghan, cea care ar fi ”intimidat” mai mulți membri ai personalului Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiile divulgate de surse de la Palatul Buckingham, Kate ar fi asistat la comportamentul lui Meghan și a fost lăsată în lacrimi lacrimi după o întâlnire cu fosta actriță din serialul Suits.

Kate Middleton ar putea fi martor în procesul de hărțuire intentat lui Meghan Markle

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a devenit ținta unor acuzații de hărțuire din partea unui fost membru al staff-ului de la Palatul Buckingham, din perioada în care locuia cu familia regală britanică.

ADVERTISEMENT

Recent, Ducesa de Sussex s-a declarat ”întristată” de aceste acuzații care apar cu câteva zile înainte de difuzarea unui interviu potenţial dăunător pentru coroană, a indicat purtătorul ei de cuvânt, potrivit presei britanice.

Potrivit DailyStar, ar exista o plângere pentru hărţuire care o vizează pe Meghan, plângere depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

ADVERTISEMENT

Un purtător de cuvânt al Ducesei de Sussex a declarat că aceasta este întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi care este profund implicată în sprijinirea celor care au trecut prin suferinţe şi traume.

Pe lângă Kate, în acest caz ar putea juca un rol important chiar și Camilla, ducesa de Cornwall, care ar putea fi chemată să ofere detalii despre comportamentul avut în trecut de Meghan.

ADVERTISEMENT

Meghan și Harry, interviu incendiar la Oprah

Duminică noaptea se va difuza emisiunea lui Oprah, care are invitat cuplul Harry-Meghan. Interviul dat de aceștia este așteptat cu nerăbdare în Marea Britanie, unde presa şi experţii în casa regală aşteaptă cu sufletul la gură posibilele dezvăluiri legate de ultimele scandaluri.

De când s-a aflat că a acordat acest interviu, Meghan Markle este în centrul atenției. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că aceasta i-a blamat pe Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, dar și pe Camilla și pe Prințul Charles, că au divulgat presei informații despre ea atunci când lucra pentru Familia Regală.

Cei de la Daily Mail au scris că Meghan Markle și Prințul Harry au considerat că poveștile negative apărute în presă nu ar fi avut cum să se afle dacă nu ar fi fost făcute publice de Kate, Camilla ori de către Prințul Charles.

Potrivit sursei respective, Meghan Markle ar fi considerat că ducesa de Cambridge a fost cea care a dezvăluit presei că a izbucnit în lacrimi din cauza pretențiilor exagerate privind rochia de domnișoară de onoare a prințesei Charlotte.

ADVERTISEMENT