Life

Unde anume în organism i-a fost depistat cancerul prințesei Kate Middleton: „Presupunem că a fost eliminată optim”

Ies noi informații la iveală după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. În ce zonă a organismului i-a fost descoperită boala.
24.03.2024 | 10:39
Unde anume in organism ia fost depistat cancerul printesei Kate Middleton Presupunem ca a fost eliminata optim
În ce zonă din organism i-a fost depistat cancerul lui Kate Middleton. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oamenii au primit șocați vestea despre boala Prințesei de Wales. Kate Middleton suferă de cancer și, deși nu se știe exact ce tip este, medicii au dezvăluit zona în care afecțiunea a fost descoperită.

În ce zonă din organism i-a fost localizat cancerul lui Kate Middleton

Kate Middleton a lăsat pe toată lumea în șoc când, după săptămâni întregi de speculații și teorii, a ieșit în față și a dezvăluit că are cancer. Prințesa a dat vestea cruntă printr-un videoclip de două minute, filmat la Castelul Windsor, ce în scurt timp a fost vizionat de milioane de oameni.

ADVERTISEMENT

Astfel că, tot ce se știe deocamdată despre starea soției lui William este doar ceea ce s-a spus în mesajul video. Însă, mai este cunoscut că pe 16 ianuarie, Kate a fost supusă unei operații abdominale.

Intervenția a fost anunțată abia a doua zi, când Palatul Kensington a dezvăluit că Prințesa de Wales se recuperează. La acea vremea, oficialii au susținut că nu este vorba de cancer în cazul lui Kate Middleton și că operația a fost un succes.

ADVERTISEMENT

Dar testele realizate după operație au arătat că, de fapt, boala nemiloasă este prezentă în organism. Dr. Monica Avila, medic oncolog ginecologic Moffitt Cancer Center, a oferit mai multe explicații în acest sens.

 „Deși nu știm ce tip de cancer a avut, știm că este în zona abdominală. Mai știm că a fost, citând, o intervenție chirurgicală de succes. Așadar, orice boală ar fi fost acolo, presupunem că a fost îndepărtată optim. Însă primește acum tratamentul preventiv de chimioterapie, pentru eliminarea oricăror celule canceroase microscopice care ar fi putut rămâne în urmă”, a declarat medicul, citat de stirileprotv.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat cei din Familia Regală a Marii Britabii la aflarea veștii

Ținând cont de faptul că abia recent a fost diagnosticată cu cancer, cel mai probabil, Kate Middleton nu va fi văzută la slujba din duminica Paștelui Catolic de la Windsor, ce va avea loc săptămâna viitoare.

În acest moment, ea urmează un tratament de chimioterapie preventivă. Acesta vine la pachet cu mai multe efecte secundare, precum oboseală, greață, furnicături la mâini și picioare și chiar căderea părului, după cum a dezvăluit Monica Avila.

ADVERTISEMENT

Însă, de menționat este că Prințesa de Wales are parte de susținerea celor dragi. Regele Charles al III-lea a transmis că este mândru de nora lui. Chiar și Harry și Meghan Markle i-au transmis gândurile lor bune.

ADVERTISEMENT