Life

Kate Middleton se mută într-o ”casă secretă”. Prințesa de Wales și Prințul William lucrează la amenajarea unui adevărat sanctuar

Kate Middleton se va recupera într-un loc secret, departe de atenția publicului. Familia Regală amenajează un sanctuar pentru Prințesa Wales.
17.04.2024 | 09:31
Kate Middleton se muta intro casa secreta Printesa de Wales si Printul William lucreaza la amenajarea unui adevarat sanctuar
Kate Middleton se retrage într-un loc secret pentru a se recupera de cancer. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kate Middleton nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. La mai bine de o lună de când a recunoscut public că suferă de cancer, prințesa de Wales a intrat în etapa de recuperare. Vestea a afectat-o profund, așa că are nevoie de cele mai bune condiții pentru a-și reveni.

Kate Middleton are parte de sprijinul întregii Familii Regale

În urmă cu mai bine de o lună, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți, mai ales că și Regele Charles a făcut și el același anunț.

ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, aceasta este una dintre cele mai grele perioade pentru Familia Regală. Cu doi membri bolnavi de cancer, liniștea și recuperarea lor sunt mereu pe primul loc.

Kate Middleton are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de susținere din partea celor din jur. Recuperarea ei este primordială, așa că face tot posibilul pentru ca această perioadă să o ajute.

ADVERTISEMENT

Împreună cu soțul ei, Prințul William au început să lucreze la amenajarea unui sanctuar care să îi ofere lui Kate ceea ce are nevoie. Și anume, liniște și discreție pentru că nu mai are energie să dea explicații presei.

Prințesa de Wales are nevoie de recuperare

Potrivit apropiaților cuplului regal, cei doi au început să amenajeze o extensie de la Adelaide Cottage. Aici ar urma să stea Kate Middleton în perioada următoare pentru a se recupera și pentru a sta departe de agitația de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Momentan, Kate și Prințul William locuiesc în două reședințe foarte bine cunoscute de către public. Și anume, reședința clasică cu patru dormitoare și actualul refugiu, Anmer Hall.

Cuplul regal a ales să renoveze casa de vacanță și să amenajeze acea extensie pentru a fi mult mai aproape și de copii. Sanctuarul unde urmează să locuiască Kate Middleton se află în apropierea școlii unde învață prințesa Charlotte și prinții Louis și George.

ADVERTISEMENT

Prințul William și soția lui au vrut ca această amenajare să aibă loc în secret, dar acest lucru a fost imposibil. Celor doi le-a fost destul de greu să justifice cheltuielile din ultima vreme, așa că toată lumea și-a dat seama despre ce este vorba.

Potrivit declarațiilor pe care apropiații cuplului le-au făcut pentru presa internațională, amenajarea este pusă pe pauză. Lucrările vor fi reluate la momentul potrivit. Momentan, interesul tuturor este ca acel proiect să fie gata cât mai repede.

ADVERTISEMENT