Life

Femeia care îi este alături lui Kate Middleton în lupta cu cancerului. Soția Prințului William are încredere deplină în ea

În cine are Kate Middleton încredere de când a primit diagnosticul dur. Este singura persoană care îi este alături necondiționat Prințesei de Wales.
27.03.2024 | 21:35
Femeia care ii este alaturi lui Kate Middleton in lupta cu cancerului Sotia Printului William are incredere deplina in ea
Kate Middleton are o confidentă de toată încrederea în această perioadă. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kate Middleton nu trece deloc prin cea mai bună perioadă din viața ei. La finalul săptămânii trecute, soția Prințului William a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Vestea a picat ca un trăznet asupra lumii întregi, mai ales în contextul în care și Regele Charles a primit același diagnostic.

Kate Middleton a anunțat că are cancer

Kate Middleton traversează una dintre cele mai complicate și mai dure etape din viața ei. În urmă cu câteva zile, aceasta a aflat că suferă de cancer, o boală extrem de grea cu care, deja, se luptă și Regele Charles.

ADVERTISEMENT

Apropiații lui Kate Middleton au fost în stare de șoc atunci când au primit vestea tristă. Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să evolueze în această direcție, mai ales după intervenția chirurgicală la care Prințesa de Wales a fost supusă în urmă cu câteva luni.

Kate Middleton are nevoie, mai mult ca niciodată, de sprijinul celor dragi. Diagnosticul pe care l-a primit nu este deloc unul ușor și, chiar dacă va face tot posibilul să se vindece, suportul emoțional contează cel mai mult.

ADVERTISEMENT

În aceste clipe dificile, alături de ea este una dintre femeile în care Kate a avut și va avea mereu încredere deplină. Este singura figură feminină din viața ei căreia poate să i se confeseze și pe care se poate baza oricând.

Pippa, sora mai mică este confidenta Prințesei de Wales

Poate că nu multă lume știe, dar Kate Middleton are o soră mai mică, pe nume Pippa. Aceasta a fost prezentă mereu în viața Prințesei, iar acum, mai mult ca niciodată, a asigurat-o că va fi lângă ea.

ADVERTISEMENT

Potrivit comentatorului regal Richard Fizwilliams, Prințesa de Wales pune foarte mult accent pe prezența familiei sale în aceste momente dificile. Soția Prințului William simte nevoia de a fi înconjurată de persoanele dragi pentru a depăși acest episod.

Pippa este o prezență discretă și a evitat, pe cât posibil, atenția publică. Însă, întotdeauna, a făcut tot posibilul pentru a fi cât mai aproape de sora ei. Chiar și acum, Pippa locuiește foarte aproape de Prințesa de Wales.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton și sora ei mai mică au o relație puternică pe care au conturat-o în timp. Vreme de ani buni, cele două au locuit în același apartament în Londra, împărțind bune și rele.

Acum, Pippa a simțit nevoia să fie omul de încredere ar surorii sale și să o ajute cu tot ceea ce este nevoie. Kate nu o are doar pe sora ei aproape, ci și pe părinții și pe frații ei. Cu toții locuiesc aproape de casa Prințesei de Wales, astfel că aceasta nu se simte niciodată singură.

ADVERTISEMENT