Fotbal international

Şumudică vrea să plece! Decizia surprinzătoare a patronului lui Kayseri

Marius Şumudică a suferit o înfrângere usturătoare cu Kayserispor în meciul de pe teren propriu cu Fenerbahce Istanbul, din etapa a 27-a din Superliga din Turcia. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!
Sumudica vrea sa plece Decizia surprinzatoare a patronului lui Kayseri
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22.30 / Deşi a suferit o înfrângerea grea în meciul cu Fenerbahce, Marius Şumudică a primit o veste bună. Conducerea clubului Kayserispor i-a prelungit cu două sezoane contractul ce expira în această vară. Decizia anunţată de preşedintele clubului Erol Bedir pe pagina de Facebook a grupării a fost luată după o întâlnire cu Şumudică şi cu reprezentanţi ai jucătorilor.


Update. Kayserispor a fost învinsă de Fenerbahce, scor 0-5, iar Marius Şumudică a anunţat că îşi doreşte să plece şi că nu merită banii pe care îi câştigă la echipa din Turcia. De partea cealaltă. Erol Bedir, patronul lui Kayseri, nici nu se gândeşte la o despărţire de antrenorul român.

ADVERTISEMENT

“Şumudică e o persoană care trăieşte meciurile din plin. A făcut acea declaraţie la cald. Nu ne gândim la o despărţire, suntem încântaţi să continuăm alături de el”, a spus Erol Bedir, conform presei din Turcia.


Update. Marius Şumudică a anunţat la finalul partidei, la conferinţa de presă, că e dispus să plece de la Kayserispor!

ADVERTISEMENT

E o mare ruşine pentru mine! N-am pierdut cu 5-0 niciodată. Am jucat şi în Europa League, dar o ruşine ca asta n-am mai trăit. E ruşinea cea mai mare pe care o simt. Nu e bine să vorbesc acum mai mult. Mă voi întâlni cu patronul şi vom vedea ce decizie vom lua. Am jucat slab în partea a doua a campionatului. Nu vreau să rămân, nu vreau bani pe care nu-i merit“, a declarat Şumudică.

Varianta revenirii în Liga 1, poate chiar FCSB, nu mai este una îndepărtată în acest moment!


UPDATE, ora 20:55 / Şumudică a trăit o adevărată dramă la meciul Kayserispor – Fenerbahce, scor 0-5 – vezi aici golurile. Lipsit de românii Silviu Lung şi Cristian Săpunaru, ambii accidentaţi, Marius Şumudică a pierdut fără drept de apel întâlnirea cu Fenerbahce şi s-a îndepărtat de locurile de cupe europene. Scorul, prestaţia echipei, dar mai ales ratarea cupelor europene ar putea duce la demiterea tehnicianului român, mai ales că este ştiut faptul că turcii nu stau mult pe gânduri la supărare.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:20 / Se ştiu echipele de start la meciul Kayserispor – Fenerbahce. Şumudică nu îi poate folosi pe Lung şi Săpunaru, ambii suspendaţi, iar pe foştii jucători din Liga 1 Betano, Tiago Lopes, Fernando Boldrin şi William De Amorim, i-a lăsat pe banca de rezerve.


UPDATE, ora 18:05 / Marius Şumudică şi jucătorii de la Kayserispor au primit o vizită inedită înaintea meciului cu Fenerbahce. În cantonamentul formaţiei din Kayseri a venit ministrul Mediului, Mehmet Ozhaseki.

ADVERTISEMENT


UPDATE: Jucătorii lui Marius Şumudică au avut parte de un spectacol pirotehnic senzaţional la baza de pregătire. Un numeros grup de suporteri au venit şi au făcut o adevărată demonstraţie de lumini cu efecte pirotehnice, pentru a le arăta jucătorilor că sunt lângă ei.


 


Kayserispor – Fenerbahce LIVE STREAM Super Liga Turcia. Acesta este epilogul rundei cu numărul 27 din Superliga turcă. La ora jocului Fenerbahce ocupă locul 4, cu 48 de puncte, în timp ce echipa lui Marius Şumudică se află pe poziţia a 6-a, cu 41 de puncte şi în caz de succes ar urca doar un loc, depăşind pe Trabzonspor. Este clar că acesta este meciul ultimei şanse pentru Kayseri de a mai spera la un loc de Europa League, loc deţinut moentan de Fenerbahce.

Kayserispor – Fenerbahce LIVE STREAM Super Liga Turcia. De altminteri, pentru prima dată în acest sezon, başkanul gazdelor i-a cerut tehnicianului român victoria în acest meci, pentru că el consideră că la investiţiile făcute în acest sezon lotul lui Kayserispor este de Europa League. În tur, la Istanbul a fost un joc de infarct, încheiat la egalitate, 3-3, cu o reuşită a formaţiei lui Şumudică venită în minutul 94!

Kayserispor – Fenerbahce LIVE STREAM Super Liga Turcia. Şumi a câştigat ultimele două jocuri acasă

Kayserispor – Fenerbahce LIVE STREAM Super Liga Turcia. Nu va fi însă deloc uşor pentru tehnicianul român să ducă acest obiectiv la îndeplinire, deoarece tocmai acum va fi lipsit de aportul a două piese grele, cei doi jucători români care dau siguranţă sistemului defensiv, portarul Silviu Lung Junior şi Cristi Săpunaru, ambii suspendaţi. Lung a fost eliminat în meciul pierdut la Konya, iar fostul rapidist pentru cumul de cartonaşe galbene.

Kayserispor – Fenerbahce LIVE STREAM Super Liga Turcia. De la oaspeţi sigur nu va fi pe teren Koybasi, iar olandezul Janssen are şanse mici să fie refăcut. Ultimele două meciuri acasă pentru Şumudică au fost victorii la acelaşi scor, 3-2, contra Kasimpaşa şi lanternei Karabukspor. În ultimele cinci meciuri Kayseri are două succese şi trei eşecuri, iar Fenerbahce are două victorii, două înfrângeri şi un egal în derbyul cu Galatasaray.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT