Sport

Khabib Nurmagomedov, dialog spumos cu Sir Alex Ferguson! “Vă bat pe toţi, nu e o idee bună”

Khabib Nurmagomedov a fost suporter VIP la meciul Manchester United - Everton 1-1 şi a dezvăluit ce a vorbit cu Sir Alex Ferguson.
04.10.2021 | 09:38
Khabib Nurmagomedov dialog spumos cu Sir Alex Ferguson Va bat pe toti nu e o idee buna
ADVERTISEMENT

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United atrage nume grele în lojele VIP de pe “Old Tarfford”, iar un exemplu a fost ultima partidă din campionat, 1-1 cu Everton, când Khabib Nurmagomedov a fost la meci.

Khabib Nurmagomedov, dialog spumos cu Sir Alex Ferguson. Totul a pornit de la un pahar de vin

Khabib Nurmagomedov şi Usain Bolt s-au numărat printre invitaţii VIP de la meciul Manchester United – Everton 1-1, iar fostul luptător UFC a avut ocazia să schimbe câteva cuvinte cu Sir Alex Ferguson. Legendarul antrenor al “diavolilor” l-a invitat pe rus la un pahar de vin, însă a primit un răspuns neaşteptat.

ADVERTISEMENT

“Alex Ferguson m-a întrebat de vin. A trebuit să-i explic. Am fost direct: ‘nu, nu, sunt musulman şi nu beau niciodată’. I-am mai spus: ‘nu e o idee prea bună dacă beau, vă bat pe toţi’.

Patrice Evra şi Usain Bolt au înţeles. Pe Alex Ferguson nu-l judec. Mi-a spus: ‘ok, nu bea'”, a dezvăluit Khabib Nurmagomedov pentru RT.

ADVERTISEMENT

Khabib Nurmagomedov este bun prieten cu Cristiano Ronaldo, iar fostul luptător UFC s-a numărat printre cei care au ştiut că starul portughez va pleca de la Juventus.

Khabib Nurmagomedov dialog alex ferguson1
Khabib Nurmagomedov şi Usain Bolt au văzut meciul Manchester United – Everton alături de Sir Alex Ferguson şi Patrice Evra

“Mi-a spus că era plictisit în Italia”

La scurt timp după ce Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United, Khabib Nurmagomedov a dezvăluit o discuţie avută cu fotbalistul de 36 de ani. Conform luptătorului, portughezul se plictisise de Serie A şi îşi dorea să se întoarcă în Premier League.

ADVERTISEMENT

“N-aș vrea să dezvălui discuția privată avută cu el, dar mi-a spus că era plictisit în Italia și și-ar fi dorit să meargă în Anglia. Nu am fost surprins.

Cristiano Ronaldo mi-a spus despre asta în urmă cu o lună. M-am așteptat ca mai devreme sau mai târziu să se ajungă la asta. Cred că Manchester United i se potrivește mai bine decât Juventus”, spunea Khabib Nurmagomedov într-un interviu pentru Sport24.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a început pe bancă meciul Manchester United – Everton 1-1

Erou în succesul lui Manchester United cu Villarreal, când a marcat golul victoriei în prelungiri, Cristiano Ronaldo a fost rezervă la ultimul meci din campionat al “diavolilor”, 1-1 cu Everton. Astfel, Khabib Nurmagomedov a trebuit să aştepte 57 de minute până să-l vadă pe CR7 în acţiune.

Cristiano Ronaldo i-a luat locul lui Edinson Cavani, însă nu a avut prea multe reuşite în meciul cu Everton. Portughezul nu a prins niciun şut pe spaţiul porţii şi a oferit doar 11 pase precise în cele 33 de minute petrecute pe teren.

Mai mult decât atât, portughezul a fost martor al golului egalizator al lui Andros Townsend, care i-a copiat modul de celebrare a unei reuşite. “Respect pentru cel mai bun din istorie”, a fost mesajul postat de jucătorul lui Everton, care s-a ales cu tricoul starului “diavolilor” la finalul meciului.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Leicester – Manchester United: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT