Life

Kim Kardashian și Maluma, împreună? Isterie în mediul online după ziua Victoriei Beckham

20.04.2021 | 16:51
Kim Kardashian si Maluma impreuna Isterie in mediul online dupa ziua Victoriei Beckham
Kim Kardashian și Maluma ar fi mai mult decât simpli prieteni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian și Maluma formează un cuplu? Toate alarmele au pornit după cei doi au apărut extrem de apropiați la petrecerea dată de Victoria Beckham de ziua ei de naștere, iar presa mondenă de peste Ocean abundă cu această teorie.

Reggaetonerul columbian și diva clanului Kardashian, care a anunțat recent divorțul de Kanye West, au pozat împreună la ziua de naștere a nevestei lui David Beckham, însă există și alte imagini potrivit cărora cei doi s-au apropiat mai mult ca niște simple cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Pozele cu Maluma și Kim de la petrecerea din Miami a incendiat presa mondenă din Statele Unite ale Americii și nu numai. Cei doi au fost imortalizați de paparazzi distrîndu-se într-o noapte destul de fierbinte, în care muzica și alcoolul au făcut legea.

Kim Kardashian și Maluma, tot mai apropiați?

Cu privire la apropierea dintre cei doi există deja mai multe teorii. Unii cred că sunt împreună, alții că au doar o relație de amiciție, dar mai există și varianta unei regii pusă la cale pentru publicitate, însă varianta aceasta nu prea stă în picioare având în vedere notorietatea de care se bucură amândoi.

ADVERTISEMENT

Cert este că amândoi au cale liberă spre o nouă relație având în vedere că Maluma s-a despărțit nu de mult timp de modelul Natalia Barulich, iar Kim și Kanye nu mai sunt cei doi porumbei de altădată.

Cei doi au fost fotografiați conversând și râzând cu gura până la urechi, semn că s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt. Totul s-a întâmplat la hotelul The Good Time din Miami. La party-ul pe care Vicky Beckham l-a dat de ziua ei au mai participat o serie de alte celebrități precum Pharel William, Anitta, Lele Pons și Bad Bunny, notează People.

ADVERTISEMENT
kim kardashian maluma
Kim Kardashian și Maluma au participat împreună la petrecerea zilei de naștere a Victoriei Beckham, în Miami. Foto: People

Cei doi au mai coincis împreună la un alt eveniment, în 2020

Nu e prima oară când Kim și Maluma coincid la același eveniment. S-a mai întâmplat asta în 2020 în timpul unei defilări a casei de modă Dior, acolo unde fosta nevastă a lui Kanye a mers împreună cu Kourtney, o altă membră a familiei Kardashian.

Rămâne de văzut dacă Maluma și Kim sunt doar prieteni care se distrează atunci când nimeresc împreună la anumite evenimente sau se naște un nou cuplu bombă în showbizul internațional.

ADVERTISEMENT