Life

Kira Hagi, relație cu un bărbat misterios? Cu cine a fost surprinsă fiica lui Gică Hagi

21.10.2020 | 19:55
Kira Hagi relatie cu un barbat misterios Cu cine a fost surprinsa fiica lui Gica Hagi
ADVERTISEMENT

Kira Hagi este cunoscută pentru rolul memorabil pe care l-a interpretat în filmul regizat de Toma Enache legat de povestea unui compozitor aflat în spatele gratiilor. Fiica lui Gică Hagi se mândrește cu o carieră de succes în lumea actoriei, însă nu se știe nimic despre viața ei sentimentală.

Recent, actrița a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Vedeta în vârstă de 24 de ani și tânărul s-au întâlnit la ceas de seară pe străzile din Capitală și au stat minute bune în mașina tinerei unde s-au simțit excelent unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, Kira Hagi și tânărul au profitat de moment, au râs și au zâmbit mai tot timpul petrecut împreună. Nu este exclus ca fata celebrului fotbalist român să aibă o relație cu respectivul, mai ales că până acum nu a vorbit deloc despre iubire.

Kira Hagi, îndrăgostită? A fost surprinsă în compania unui bărbat misterios

Sursa menționată mai devreme mai arată că tânăra actriță l-a lăsat pe bărbat în zona unui guri de metrou din București, bărbatul petrecând câteva secunde în fața portierei, semn că ar fi vrut să mai stea în compania Kirei Hagi. Filmarea poate fi vizionată AICI!

ADVERTISEMENT

În cele din urmă necunoscutul s-a îndepărtat de autoturism și a trecut strada în grabă. Discuția celor doi a fost una interesată și animată cu râsete, însă acest lucru nu a dat-o peste cap pe fata lui Gică Hagi care a condus impecabil în trafic.

Kira Hagi și-a descoperit pasiunea pentru teatru la vârsta de 12 ani, povestind mai târziu cum avea să primească vestea „Regele” despre cariera pe care ar vrea să o urmeze. Tânăra știe ce vrea de la viață, chiar dacă nu visează să primească un premiu Oscar.

ADVERTISEMENT

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată… i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid. 

Obiectivul meu nu este să țin o statuie de aur în mână (n.r. Oscarul). Sper să nu mă înțelegi greșit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar.

ADVERTISEMENT

Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experiență, nu doar cu faptul că ai bifat și filmul acesta”, a mărturisit în urmă cu ceva timp Kira Hagi pentru corinacaragea.ro.

ADVERTISEMENT