Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Kiriță a ales top 3 jucători la Dinamo în acest moment. Nu a selectat niciun român, iar primul e fostul „barman” al lui Giani!

Giani Kiriţă şi-a schimbat discursul despre Dinamo. Fostu căpitan al echipei a ales top 3 jucători de la echipă şi susţine că formaţia lui Kopic se va salva 100%.
03.03.2024 | 15:56
Kirita a ales top 3 jucatori la Dinamo in acest moment Nu a selectat niciun roman iar primul e fostul barman al lui Giani
Kiriță a ales top 3 jucători la Dinamo în acest moment. Nu a ales niciun român, iar primul e fostul „barman” al lui Giani. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo are un parcurs excelent în ultimele etape şi speră să scape de retrogradarea în liga secundă. “Câinii” arată o altă faţă în comparaţie cu prima parte a campionatului şi au mari şanse să evadeze din subsol.

Kiriță a ales top 3 jucători la Dinamo în acest moment: “Locul 1 Abdallah, locul 2 Velkovski îmi place foarte mult mijlocaşul defensiv, Eddy Gnahore”

Giani Kiriţă şi-a schimbat discursul la FANATIK SUPERLIGA. Legendarul dinamovist e de părere că echipa se va salva dacă va continua să joace ca acum şi a făcut un top 3 al fotbaliştilor de la Dinamo acum:

ADVERTISEMENT

“L-aş pune primul pe Abdallah. Cu siguranţă, se vedem. Noi, practic am analizat ce a făcut el atunci. Nu făcuse nimic. În momentul în care s-a schimbat antrenorul şi a venit Kopic, Abdallah este alt jucător.

Este motorul echipei. Creează spaţii, se bate. Nu pierde aproape niciun duel. Locul 1 Abdallah, locul 2 Velkovski, în centrul apărării şi îmi place foarte mult mijlocaşul defensiv, Eddy Gnahore. El e locul trei.

ADVERTISEMENT

“Dacă noi jucăm aşa, nu avem cum să retrogradăm”

Pe vremea lui Burcă nici nu erau jucătorii ăştia. Nu aveau calitatea asta. Eu cred că o să scăpăm de retrogradare. Nu avem cum să cădem dacă jucăm aşa. Niciodată. Se vede.

Dacă noi jucăm aşa, nu avem cum să retrogradăm. Analizez strict ce văd. În turul campionatului am spus că retrogradăm dacă jucăm aşa. În acest moment, Dinamo arată ca o echipă care merită să se salveze. Asta înseamnă să ai transferuri bune”, a spus Kiriţă.

ADVERTISEMENT

Gardoş: “Kopic ar fi marele salvator dacă reuşesc să iasă”

Stelistul Florin Gardoş e de părere că Dinamo a ieşit din momentul dificil din urmă cu o lună când echipa era ultima în SuperLiga, iar dacă se va salva, va fi meritul lui Kopic 100%:

“Au trecut de momentul dificil şi ziceam că este greu să ieşi din el. Uite că au ieşit, iar mental echipa arată altfel. E meritul antrenorului. Kopic ar fi marele salvator dacă reuşesc să iasă.

ADVERTISEMENT

Când era Burcă, Dinamo încerca să joace un fotbal frumos, construia din spate. Îmi plăcea ce vedeam. Erau probleme la finalizare, dar nu era eficient. Asta mi se pare că face Dinamo.

Îşi îndeplineşte misiunea. Înainte de meciul cu CFR Cluj au jucat acasă şi numărasem 7-8 mingi lungi, nu era ceva complicat. Un fotbal simplu şi eficient”, a spus Gardoş.

Kiriță a ales top 3 jucători la Dinamo în acest moment. Nu a ales niciun român, iar primul e fostul „barman” al lui Giani!

ADVERTISEMENT
Tags: