News

Klaus Iohannis, întâlnire cu Dan Barna! Cine ar putea fi numit la Ministerul Sănătății

16.04.2021 | 15:06
Klaus Iohannis intalnire cu Dan Barna Cine ar putea fi numit la Ministerul Sanatatii
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a avut deja o întâlnire cu Dan Barna, liderul USR! În mod evident, cei doi au discutat despre numele care va conduce Ministerul Sănătății în următoarea perioadă. 

Secretarul de stat de la Ministerul Sănătăţii, Ioana Mihailă, şi deputatul Adrian Wiener sunt acum în cărţi pentru a prelua portofoliul.

ADVERTISEMENT

De altfel, ambele variante au fost dezbătute într-o întâlnire secretă care ar fi avut loc între șeful statului şi liderul USR, Dan Barna.

Klaus Iohannis, întâlnire de urgență cu Dan Barna!

Antena 3 notează că ce doi s-au văzut la Sibiu și au discutat scenariile crizei politice în care ne aflăm și variantele de ieșire din impas.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea vine în contextul în care USR-PLUS cere schimbarea din funcția de premier a lui Florin Cîțu, după ce şeful Guvernului l-a revocat din funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

Între timp și premierul Florin Cîţu a recunoscut că a discutat cu Klaus Iohannis despre situaţia apărută în urma revocării lui Vlad Voiculescu.

ADVERTISEMENT

„Discut foarte des cu preşedintele Klaus Iohannis. Discuţiile între preşedintele Iohannis şi mine sunt discuţiile noastre”, a afirmat Florin Cîţu.

Vă readucem aminte că premierul l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu. De asemenea, prim-ministrul a preluat interimatul la Sănătate.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vicepremierul Dan Barna a spus că revocarea lui Voiculescu este o decizie unilaterală şi imatură politic, care ridică semne de întrebare asupra capacităţii premierului de a conduce România într-o perioadă delicată. El a precizat că premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR PLUS şi a solicitat o întâlnire a coaliţiei de guvernare.

ADVERTISEMENT