Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, replică pentru Gigi Becali cu transferul lui Konoplyanka: „El vorbește?”

Gigi Becali a intrat în conflict cu șefii lui CFR Cluj. Aceștia din urmă au luat foc după ce finanțatorul FCSB a râs de transferul lui Konoplyanka.
24.07.2023 | 17:10
CFR Cluj replica pentru Gigi Becali cu transferul lui Konoplyanka El vorbeste
CFR Cluj, replică pentru Gigi Becali cu transferul lui Konoplyanka: „El vorbește?”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele lui CFR Cluj a avut o replică dură pentru Gigi Becali, care a ironizat transferul lui Konoplyanka.

Cristi Balaj i-a răspuns lui Gigi Becali! Patronul FCSB a ironizat transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj

„Konoplyanka trebuia să-l luăm noi acum 10 ani. Când am jucat cu Sevilla, cam acum 10 ani. Să-l ia (n.r. CFR Cluj), dar dacă era bun jucător nu îl mai dădeau ăia. Au mai transferat ei pe unul vedetă, țineți minte, Baptista, și râdeam.

ADVERTISEMENT

Așa o să fie și ăsta. Dacă nu e Deac în teren, n-au busolă. Deac, până își revine, are o vârstă, e mai greu. Gata, a obosit”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Nu luăm lecții de la unii care nu termină pe locul 1”

Replica ardelenilor n-a întârziat să apară prin vocea președintelui Cristi Balaj. „Am văzut cum finanțatorul FCSB-ului vorbea ironic despre noi și despre vârsta jucătorilor care au venit.

ADVERTISEMENT

Dacă comparăm cu Djokovic și cu Chiricheș, doi jucători foarte buni, nu cred că e în măsură să râdă. Iar dacă vorbim de antrenor, finanțatorul FCSB-ului cred că e ultima persoană care e în măsură să râdă de antrenorii altor echipe.

De unde acest mișto? Dar fotbalul te pedepsește. Dar lecții de la unii care nu sunt obișnuiți să termine pe primul loc, nu luăm, ne pare rău”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Yevhen Konoplyanka are 33 de ani și un CV impresionant. Internațional ucrainean, cu 87 de selecții și 21 de goluri, mijlocașul ofensiv a jucat în carieră la Dnipro Dnipropetrovsk, Sevilla, Schalke 04, Cracovia și Șahtior Dontestk.

Emisiunea momentului în sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA, a revenit în forță și e în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu pot să vadă emisiunea în timp real, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina oficială de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

CFR Cluj, replică pentru Gigi Becali cu transferul lui Konoplyanka: „El vorbește?”

ADVERTISEMENT