Sport

Konoplyanka, replică pentru Neluțu Varga în presa din țara natală: „Mi-a plătit un singur salariu”

Yevhen Konoplyanka a fost dat afară de CFR Cluj. Fotbalistul ucrainean a venit cu replica pentru Neluțu Varga în presa din țara natală.
04.01.2024 | 10:25
Konoplyanka replica pentru Nelutu Varga in presa din tara natala Mia platit un singur salariu
Yevhen Konoplyanka i-a dat replica lui Neluțu Varga după ce a fost dat afară de la CFR Cluj. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Yevhen Konoplyanka a fost dat afară de CFR Cluj după doar 4 meciuri în care a adunat 54 de minute în tricoul ardelenilor. Neluțu Varga a anunțat la FANATIK SUPERLIGAfotbalistul ucrainean nu face parte din planurile lui Andrea Mandorlini pentru a doua parte a sezonului.

Konoplyanka, o uriașă dezamăgire pentru Neluțu Varga: „A fost pariul meu”

De asemenea, Konoplyanka nu va fi singurul jucător care o va părăsi pe CFR Cluj în această iarnă. FANATIK a aflat lista neagră a lui Neluțu Varga, iar alți 3 fotbaliști urmează să plece din Gruia. Patronul ardelenilor i-a adus acuzații fostului internațional ucrainean în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce.

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă”, declara Varga, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Konoplyanka, replică pentru Neluțu Varga în presa din țara natală: „Mi-a plătit un singur salariu”

Yevhen Konoplyanka a răbufnit după declarațiile lui Neluțu Varga și a venit cu replica în presa din țara natală. Fostul jucător de la Sevilla sau Șahtior Donețk a spus că a primit un singur salariu din cele 5 pe care ar fi trebuit să le încaseze.

De asemenea, jucătorul de 34 de ani a negat dezvăluirile potrivit cărora s-ar fi dat accidentat înainte de fiecare meci. „Un nonsens total (n.r. faptul că și-ar fi inventat accidentările). Să se uite câte meciuri am stat pe bancă atunci când eram 100% pregătit să joc.

ADVERTISEMENT

Dacă nu eram apt, atunci nu aș fi fost pe bancă. Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situația cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor, a declarat Konoplyanka, potrivit sport.ua.

Konoplyanka a semnat în vara trecută cu CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Jucătorul ucrainean a primit 100.000 de euro la semnătură și a avut un salariu lunar de 15.000 de euro în Gruia.

ADVERTISEMENT

Konoplyanka mai avea contract cu CFR Cluj până în iunie 2025. Din informațiile FANATIK, Ziv Morgan, Luka Juricic și Cristi Bălgrădean sunt celelalte nume care o vor părăsi pe formația lui Andrea Mandorlini în această iarnă.

ADVERTISEMENT