Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Kopic ar putea implementa modelul Prandelli pentru a salva Dinamo de la retrogradare! „Eu asta nu înțelegeam” / „Nu mai avem identitate”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo București, ar putea implementa modelul Prandelli pentru a salva clubul din Ștefan cel Mare de la retrogradare.
13.04.2024 | 19:05
Kopic ar putea implementa modelul Prandelli pentru a salva Dinamo de la retrogradare Eu asta nu intelegeam  Nu mai avem identitate
Kopic ar putea implementa modelul Prandelli pentru a salva Dinamo de la retrogradare! „Eu asta nu înțelegeam” / „Nu mai avem identitate”. Sursa foto: Colaj Fantik
ADVERTISEMENT

Ioan Andone, fostul antrenor al celor de la Dinamo București, a declarat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO, că echipa antrenată de Kopic ar trebui să urmeze modelul Prandelii pentru a se salva de la retrogradare.

Ioan Andone nu vede cu ochi buni faptul că Dinamo are mulți jucători străini în teren: „Asta e părere mea”

Fostul antrenor care a făcut istorie pentru clubul din Ștefan cel Mare, Ioan Andone, este de părere că Zeljko Kopic ar trebui să se folosească mai mult de jucătorii români decât cei străini, chiar dacă cei străini sunt mai valoroși.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce să zic de Dinamo, 3 puncte pierdute după minutul 90. Conform jocului, ei ar fi trebuit să aibă trei puncte în plus, puncte care vor conta enorm în economia șanselor de evitare a retrogradării. Bine, la ce încearcă acum Kopic, lucrurile sunt bune. Că nu-mi convine mie ce face el când începe cu mulți străini meciul, asta e doar părerea mea. 

Mie, în general, mi-au plăcut jucătorii români, am căutat să lucrez cu ei, să le dau încredere și toate lucrurile astea, dar obiectivul principal nu este de câți străini sunt acum, la Dinamo, obiectivul e salvarea de la retrogradare pentru a continua proiectul ăsta.

ADVERTISEMENT

Acționarii au investit 5 milioane, se face noul stadion, ar fi bine ca să rămână Dinamo, acolo, că încetul cu încetul vor schimba strategia. Vor merge pe jucători români tineri, vor aduce doar 3 străini. Ok, plătește-i mai mult, dar ei trebuie să se salveze pentru că în divizia B nu îți vine nimeni. Nu-i de joacă acolo. E păcat că sunt atâția jucători la Dinamo care nu reușesc să se impună”, a declarat Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA.

Ioan Andone a aplaudat decizia lui Kopic de a duce jucătorii în team-building: „E foarte bine că-i mai scoate din stresul ăsta”

Întrebat la FANATIK SUPERLIGA ce părere are despre faptul că Zeljko Kopic a decis să se ducă cu jucătorii într-un team-building, Ioan Andone a aplaudat decizia antrenorului și este de părere că poate asta poate să-i ajute pe jucătorii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„E foarte bine că au fost în team-building, e foarte bine că-i mai scoate din stresul ăsta. Și noi, pe vremea noastră, mergeam la Snagov, să ne plimbăm, să jucăm un biliard, un remi. Sunt metode în care cauți să scapi jucătorul de stres.

Eu am mai auzit de metodă, pe care noi n-o făceam din păcate, mi-a povestit-o Adi Mutu că o făcea Prandelli când era la Juventus. Ei ca să scape de stresul ăsta, se duceau la familie, tocmai pentru a-i scoate din carapacea asta de două zile de cantonament înaintea meciurilor importante.

ADVERTISEMENT

Ei, ca și colectiv, pot salva Dinamo de la retrogradare. Nimeni altcineva nu poate. Regula asta cu 5 jucători români pe teren poate să fie mai grea pentru antrenor, că sunt jucători români, tineri, care n-au ajuns la un anumit nivel. Antrenorii au teamă de lucrul ăsta”, a mai declarat fostul antrenor la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță, atac dur la adresa jucătorilor străini de la Dinamo: „Sunt mercenari”

Giani Kiriță, fostul mare fotbalist, care a făcut istorie în tricoul lui Dinamo, nu s-a arătat deloc încântat când a vorbit, la FANATIK SUPERLIGA, despre strategia lui Kopic de a juca cu mulți jucători străini.

„Sunt foarte mulți jucători străini la Dinamo. În momentul când ai foarte mulți jucători străini, în calitate de căpitan, este foarte greu să-i strângi aproape pentru că ei nu au tragere de inimă pentru acest club. Nu mai avem identitate, ei joacă pentru a-și lua salariu, dar pe ei nu-i interesează foarte tare dacă retrogradează Dinamo. 

Mai știm ceva de acei străini, pe care Dinamo i-a adus în anul în care a retrogradat? Din păcate, îmi e teamă că se repetă același lucru și anul ăsta. Foarte mulți jucători străini nu au cum să pună suflet la Dinamo. Nucleu, de bază, trebuie să fie cu jucători români și aici o să fie o problemă. Jucătorii străini sunt mercenari”, a declarat Giani Kiriță pentru FANATIK SUPERLIGA.

Kopic ar putea implementa modelul Prandelli pentru a salva Dinamo de la retrogradare!

ADVERTISEMENT