Sport

Kosovarii ne ridică în slăvi înaintea meciului decisiv: „Ați avut mulți jucători tehnici”

Kosovarii ne ridică în slăvi înaintea duelului decisiv pentru calificarea la EURO 2024 și au lăudat tehnicitatea fotbaliștilor.
11.09.2023 | 19:55
Kosovarii ne ridica in slavi inaintea meciului decisiv Ati avut multi jucatori tehnici
Kosovarii ne ridică în slăvi înaintea meciului decisiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mergim Vojvoda, fotbalist la Torino și titular de bază în naționala Kosovo, a vorbit despre jucătorii români din Serie A pe care îi știe, dându-i exemplu pe Răzvan Marin și pe Radu Drăgușin, despre care a spus că sunt la un nivel foarte bun.

Kosovarii ne ridică în slăvi înaintea meciului decisiv

Kosovarii ne ridică în slăvi înaintea duelului decisiv de pe „Arena Națională” și i-au lăudat pe „tricolori” pentru tehnicitatea lor: Știu unii jucători români, precum Marin și Drăgușin, știu că au multă calitate, sunt jucători de calitate”.

ADVERTISEMENT

„România e o echipă foarte bună, nu contează mult unde joacă fotbaliștii, dar noi vom da totul pentru a încerca să obținem o calificare”, a mai spus Mergim Vojvoda.

În ultimul meci direct jucat la Priștina, România a remizat împotriva Kosovo, într-un meci în care kosovarii au lovit bara porții lui Horațiu Moldovan și au avut un gol anulat corect cu ajutorul VAR-ului, pe motiv de ofsaid.

ADVERTISEMENT

„Nu e atât de important adversarul, ci felul în care te prezinți!”

Primoz Gliha, selecționer statului Kosovo, este de părere că România are o echipă bună, care îi va face pe kosovari să sufere, dar este convins că în fotbal este mai important cum te prezinți într-un meci decât ce adversar întâlnești:

„Îmi amintesc că am jucat acum mulți ani și am făcut un 0-0 împotriva unei echipe cu Hagi și mulți alții. În fotbal, important e momentul, nu atât de important e adversarul, ci felul în care te prezinți.

ADVERTISEMENT

Cultura fotbalului românesc e foarte mare, ați avut mulți jucători tehnici și depinde și de zi. Noi lucrăm mult pentru a fi pregătiți pe teren, trebuie să suferim, pentru că știu că și noi vom suferi mâine”.

România vine după o remiză pe teren propriu cu Israel, scor 1-1, în timp ce Kosovo a produs o surpriză și a reușit să termine la egalitate duelul cu Elveția, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie la București, România poate nărui speranțele kosovarilor de a se califica la EURO 2024, urmând să rămână într-o luptă directă pentru ocuparea locului doi din grupă cu Israel.


  • 1,88 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „ambele echipe marchează” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT