Sport

Câte bilete s-au vândut la România – Kosovo. Imagini exclusive de la Arena Națională

România joacă marţi, de la ora 21:45, împotriva naţionalei din Kosovo, în preliminariile Euro 2024, pe Arena Naţională. Dar, spre deosebire de meciul cu Israel, tribunele nu se vor umple.
12.09.2023 | 12:19
Cate bilete sau vandut la Romania  Kosovo Imagini exclusive de la Arena Nationala
Câte bilete s-au vândut la România - Kosovo. Imagini exclusive de la Arena Națională
ADVERTISEMENT
12-09-2023
09:16

Câte bilete s-au vândut la România - Kosovo. Imagini exclusive de la Arena Națională

Din informaţiile FANATIK, până la această oră, s-au vândut 26.000 de bilete.

Se pare că după discursul manifest al lui Horia Ivanovici, suporterii echipei naționale s-au mobilizat și au mai cumpărat 4000 de bilete. Obiectivul Federației Române de Fotbal este ca la meciul dintre România și Kosovo să fie prezenți 30.000 de oameni. 

Haideți să susținem echipa națională de fotbal a României!

România a remizat cu Israel, scor 1-1, şi rămâne pe locul secund în grupa preliminară pentru Euro 2024. La trei zile distanţă, “tricolorii” au un nou meci important, împotriva naţionalei din Kosovo, pe Arena Naţională.

Câte bilete s-au vândut la România – Kosovo!

Dacă în meciul cu Israel s-au strâns peste 49.000 de fani pe Arena Naţională, sunt şanse mici ca tribunele să se umple şi la meciul cu Kosovo. Din informaţiile FANATIK, până la această oră, s-au vândut 22.000 de bilete.

ADVERTISEMENT

A mai rămas o zi până la meci şi oficialii FRF se aşteaptă ca în tribune să fie aproximativ 30.000 de fani. Însă, un nucleu dur al galeriei României, ultraşii de la “Honor et Patria” au anunţat că nu vor veni la meci.

Nucleul dur al galeriei nu vine la meci: “Boicotăm cele două meciuri cu așa zisa „națională” kosovară”

Motivul îl reprezintă nerecunoaşterea statului independent Kosovo. Nici în meciul tur de la Priştina, încheiat 0-0, cei de la “Honor et Patria” nu au fost prezenţi pe stadion din acelaşi motiv:

ADVERTISEMENT

“Respectând decizia luată la începutul campaniei de calificare, de a boicota cele două meciuri cu așa zisa „națională” kosovară, marți nu vom fi prezenți pe stadion”, au anunțat ultrașii.

Edi Iordănescu: “Indiferent câţi suporteri vor veni, sper să-i mulţumim”

Cei 50.000 de fani prezenţi în tribune la meciul cu Israel au huiduit jocul “tricolorilor” din finalul meciului. Edi Iordănescu a declarat înaintea confruntării cu Kosovo că exprimarea elevilor săi putea fi mai bună, dar totuşi echipa este pe loc de calificare:

ADVERTISEMENT

„Ne-am fi dorit să obţinem o calificare cu zâmbetul pe buze, dar dacă o vom obţine închistaţi, e bine şi aşa. Apoi trebuie să înţelegem că fotbalul e bucurie, dar şi responsabilitate. Sunt total nemulţumit de exprimare, dar suntem pe loc de calificare.

Suntem foarte bine în afara terenului, uniţi, disciplinaţi, toată lumea e conectată, lucrurile sunt bune. În teren, din păcate, nu sunt ok. Dacă reuşim să rezolvăm partea de exprimare, putem rezolva ecuaţia calificării. Mi-aş dori mai multă comunicare în teren.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de energie. Aşteptăm să fie un meci mai greu (cu Kosovo) decât cel cu Israel, ei vin să-şi joace ultima carte. Probabil că nu se va umple Arena Naţională, e marţi seara, ora târzie, e şcoală a doua zi. Dar indiferent câţi suporteri vor veni, sper să-i mulţumim”, a spus selecţionerul.


  • 1,88 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „ambele echipe marchează” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT