Sport

Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 28-28 în Liga Campionilor la handbal feminin. Româncele au pierdut victoria pe final

22.02.2020 | 21:19
Krim LjubljanaSCM Ramnicu Valcea 2828 in Liga Campionilor la handbal feminin Romancele au pierdut victoria pe final
ADVERTISEMENT

Meciul Krim Ljubljana – SCM Râmicu Vâlcea are loc sâmbătă, 22 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 4-a din grupa principală B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Fetele pregătite de Florentin Pera au 4 puncte și ocupă locul 4, care duce în sferturi de finală. Slovenele au doar 2 puncte și se află pe poziția a 5-a, penultima, la egalitate  cu suedezele de la Savenhof.


UPDATE, 22 februarie, 21:32: Final de meci: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 28-28


UPDATE, 22 februarie, 21:19. Minutul 55: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 24-25


UPDATE, 22 februarie, 21:13. Minutul 50: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 23-23


UPDATE, 22 februarie, 21:08. Minutul 46: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 21-22


UPDATE, 22 februarie, 20:56. Minutul 35: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 16-14


UPDATE, 22 februarie, 20:35. PAUZĂ: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 13-12


UPDATE, 22 februarie, 20:24. Minutul 20: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 8-8


UPDATE, 22 februarie, 20:16. Minutul 15: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 4-5


UPDATE, 22 februarie, 20:06. Minutul 5: Krim Ljubljana-SCM Râmnicu Vâlcea 1-1


UPDATE, 22 februarie, 20:01. A început meciul din Slovenia


Krim Ljubljana – SCM Râmnicu Vâlcea Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Krim Ljubljana – SCM Râmnicu Vâlcea se joacă sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, în Palatul sporturilor din capitala Sloveniei și este transmisă în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. De asemeni, puteți accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

O victorie a vâlcencelor ar însemna un pas imens pentru consolidarea locului 4. Ele mai au de jucat în Ungaria, cu cea mai bună echipă din handbalul feminin, Gyor și acasă cu Savenhof, echipă pe care a învins-o la scor în deplasare. Practic, un succes la Ljubljana ar însemna calificarea în sferturi în proporție de peste 95 la sută.

Krim Ljublajna, o glorie apusă în handbalul feminin european

Slovenele știu că singura lor șansă este să câștige acest meci, dar și așa tot Vâlcea ar avea cele mai multe opțiuni, pentru că s-a impus la o diferență mare în meciul de pe teren propriu, 31-16. Krim Ljubljana nu mai este de câțiva ani acea echipă puternică, pe care vechiul Oltchim din Râmnicu Vâlcea, pe vremea Cristinei Neagu, o întâlnea în jocuri extrem de echilibrate în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Această situație, cauzată în principal de faptul că resursele financiare sunt modeste, explică de ce slovenele au doar 2 puncte și acelea luate în deplasarea din Suedia, pentru că la Lubljana a câștigat Savenhof.

Florentin Pera așteaptă aceeași determinare din meciul tur

Asta nu înseamnă că echipa lui Florentin Pera este suficient să facă deplasarea în Slovenia și să intre pe teren. Vâlcencele trebuie să joace determinat și să evolueze așa cum au făcut-o în meciul tur, în care și-au delectat fanii cu avalanșa de goluri.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lor a ținut să le atragă atenția elevelor sale tocmai asupra acestui aspect, de a nu câștiga meciul câștigat dinainte și a declarat că așteaptă o dovadă de profesionalism din partea jucătoarelor, evident și pentru a împlini obiectivul calificării în sferturi.

Cotă infimă pentru succesul vâlcencelor

Pentru o echipă care a lipsit mai bine de șase ani din competițiile europene o calificare la prima ediție de la revenire în sferturile de finală ale Ligii Campionilor înseamnă un rezultat excelent, pentru că e clar că fără o minune doar până aici pot ajunge la această oră vâlcencele, adversara din sferturi urmând a fi un nume greu, cel mai probabil Metz sau Rostov pe Don.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii sunt absolut convinși că Râmnicu Vâlcea se va impune la Ljubljana și acordă o cotă care nici nu merită încercată la cât e de joasă, 1,20, față de 6,80, cât au primit jucătoarele de la Krim Ljublajna.

ADVERTISEMENT