Fotbal international

Kylian Mbappe, depistat pozitiv la Covid-19! Starul Franței va rata meciul împotriva Croației

07.09.2020 | 21:45
Kylian Mbappe depistat pozitiv la Covid19 Starul Frantei va rata meciul impotriva Croatiei
ADVERTISEMENT

Saarul echipei naționale a Franței, Kylian Mbappe, a fost depistat pozitiv la Covid-19 cu o zi înaintea meciul împotriva Croației, din Liga Națiunilor.

Rezultatul testului făcut de atacantul formației Paris Saint-Germain a venit, luni, astfel că el nu va mai putea fi prezent la meciul de mâine seară.

ADVERTISEMENT

Mbappe a fost omul care a adus victoria Franței în deplasarea din Suedia, scor 1-0, în prima etapă din Liga Națiunilor.

Test pozitiv la Covid-19 pentru starul francez Kylian Mbappe

Cotidianul francez L’Equipe a anunțat că testul de Covid-19 efectuat de Kylian Mbappe a ieșit pozitiv, iar jucătorul va absenta de la întâlnirea împotriva Croației, programată marți seară, pe Parc des Princes, în etapa a doua a Ligii Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Starul celor de la PSG a fost izolat în cantonamentul naționalei Franței pentru a nu intra în contact cu ceilalți jucători din lot și urmează să părăsească grupul în această seară. Mbappe va intra obligatoriu în izolare la domiciliu.

Deși nu se știe încă exact care este starea de sănătate a atacantului, presa franceză anunță că el va rata cel puțin partidele cu RC Lens și Olympique Marseille, din noul sezon din Ligue 1, care sunt programate la 10 și 13 septembrie.

ADVERTISEMENT

Mbappe nu este primul jucător de la PSG care se infectează cu coronavirus. Imediat după finala Champions League, pierdută de francezi, mai mulți jucători au plecat în vacanță în Ibiza și s-au întors cu virusul.

Atacantul celor de la Paris Saint-Germain este primul pe lista de transferuri a lui Zinedine Zidane la Real Madrid în vara viitoare. Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG va expira în vara anului 2022, iar starul francez nu are de gând deocamdată să-și prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Conducerea parizienilor l-a momit cu un salariu asemănător cu cel al lui Neymar, dar banii nu mai sunt importanți pentru Mbappe și acest lucru este în avantajul Realului, care speră că în 2021 va reuși să dea marea lovitură.

ADVERTISEMENT