Sport

Kylian Mbappe a rupt tăcerea după ultimele zvonuri care îl dădeau la Real Madrid: “Nu am luat nicio decizie”

Kylian Mbappe a rupt tăcerea la finalul meciului Lille - PSG 1-5, în care a marcat un gol spectaculos, şi a vorbit despre zvonurile care îl dădeau la Real Madrid din vară.
07.02.2022 | 08:01
Kylian Mbappe a rupt tacerea dupa ultimele zvonuri care il dadeau la Real Madrid Nu am luat nicio decizie
Kylian Mbappe a infirmat zvonurile care anunţau că a semnat contractul cu Real Madrid (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce perioada de transferuri de iarnă 2022 s-a terminat, Bild a anunţat că Real Madrid şi Kylian Mbappe au bătut palma pentru un contract, iar jucătorul ar urma să ajungă din vară pe “Santiago Bernabeu”. Atacantul lui PSG a ţinut să infirme aceste zvonuri.

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre transferul la Real Madrid

La finalul meciului Lille – PSG 1-5, în care a marcat un gol în minutul 67, Kylian Mbappe a anunţat că încă nu a luat nicio decizie în privinţa viitorului său şi a infirmat zvonul care anunţa că a semnat contractul cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

“Nu am luat nicio decizie. Meciul cu Real Madrid (n.r. dubla din optimile de finală ale Ligii Campionilor) poate schimba multe.

Chiar dacă sunt liber să fac orice vreau în acest moment, nu voi discuta cu adversarii sau ceva de genul. Sunt concentrat să câştig meciul cu Real Madrid şi să fac diferenţa. Vom vedea apoi ce se va întâmpla”, a spus Kylian Mbappe la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

PSG şi Real Madrid vor juca, pe 15 februarie, manşa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Returul este programat pe “Santiago Bernabeu”, pe 9 martie.

Salariul astronomic promis de Real Madrid

Recent, Bild a anunţat că Real Madrid a reuşit să-l convingă pe Kylian Mbappe să semneze un contract, cu un salariu de 50.000.000 de euro pe an. Zvonul a fost întărit şi de o declaraţie dată de Joan Gaspart, fost preşedinte al Barcelonei.

ADVERTISEMENT

“Vă spun în exclusivitate, Kylian a semnat deja cu Real Madrid, sunt sigur. Îl cunosc pe Florentino Perez și sunt sigur de asta”, a declarat Joan Gaspart în presa din Spania.

În ultimele săptămâni, presa internaţională a anunţat că Mbappe a refuzat o nouă ofertă de prelungire a contractului cu PSG, acord care se va încheia la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

PSG scapă de plata unei clauze. AS Monaco pierde bani grei

Kylian Mbappe a ajuns la PSG în vara lui 2017, când a fost împrumutat de la AS Monaco. Un an mai târziu, cele două cluburi au bătut palma pentru un transfer definitiv, în schimbul a 145.000.000 de euro.

În afacerea dintre PSG şi AS Monaco a apărut şi o clauză, prin care parizienii urmau să mai plătească 35.000.000 de euro. Banii ar fi fost viraţi dacă Mbappe ar fi semnat prelungirea contractului sau dacă ar fi fost vândut.

Dacă PSG îl va pierde gratis în vară, atunci AS Monaco nu ar mai primi cei 35.000.000 de euro. În vara anului trecut, oficialii clubului de pe “Parc des Princes” au refuzat două oferte de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe, ultima cifrată la 180.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT