Fotbal international

Kylian Mbappe a scăpat! Testele efectuate de atacantul lui PSG confirmă cu nu a fost infectat cu coronavirus

11.03.2020 | 12:42
Kylian Mbappe a scapat Testele efectuate de atacantul lui PSG confirma cu nu a fost infectat cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Bolnav de luni, 9 martie, Kylian Mbappe a fost verificat împotriva coronavirusului înaintea duelului dintre PSG și Borussia Dortmund, conform L`Equipe.fr.

UPDATE, 11 martie, ora 12:40 / Daily Mail a anunţat că testele făcute lui Kylian Mbappe pentru infectarea cu coronavirus sunt negative. În aceste condiţii, atacantul francez va putea să facă parte din lotul lui PSG pentru returul cu Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 10 martie, ora 22:33 / Jurnaliștii din Franța anunță că din primele rezultate Kylian Mbappe nu a fost infectat de coronavirus, dar are șanse mari să sufere de angină.


Kylian Mbappe, suspect de coronavirus!

Kylian Mbappe este suspect de coronavirus, iar din cauza unei răceli medicii s-au decis să-i facă mai multe teste pentru a se asigura că starul lui PSG a fost infectat de virusul care face ravagii în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Mbappe va afla dacă a fost infectat cu coronavirus în această seară sau miercuri dimineață, 11 martie, chiar în ziua partidei dintre PSG și Borussia Dortmund.

În actualul sezon Kylian Mbappe a înscris nu mai puțin de 30 de goluri în 32 de partide și este unul dintre cei mai periculoși fotbaliști din lotul lui Thomas Tuchel.

ADVERTISEMENT

Mbappe a mai fost indisponibil în acest sezon, chiar la debut, când a lipsit șase meciuri din cauza unei probleme la coapsă.

  • 21 de ani a împlinit Kylian Mbappe pe 20 decembrie

PSG speră la calificare

PSG speră la calificare după ce în manșa tur, jucată în Germania, Borussia Dortmund s-a impus cu 2-1, în urma unei „duble” marcate de Erling Haaland, în timp ce pentru formația lui Thomas Tuchel a înscris Neymar.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă meciul se joacă la Paris, PSG a primit o lovitură din partea UEFA care a hotărât ca meciul să se dispute cu porțile închise de teama amenințării cu coronavirus.

Conducerea clubului a încercat să ia toate măsurile pentru ca partida să se joace cu spectatori, precum dezinfectarea tribunelor, dar UEFA a decis că fanii ar fi expuși la un risc prea mare dacă ar participa la confruntare.

Partida dintre PSG și Borussia Dortmund nu este singura care se va juca fără spectatori. Valencia – Atalanta, Bayern Munchen – Chelsea, Juventus – Lyon și Barcelona – Napoli au avut de suferit tot din cauza amenințării cu coronavirus.

  • 200.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT