Life

Ce colecție de mașini are Kylie Jenner. Bolizii de lux sunt estimați la 6 milioane de dolari

Kylie Jenner are o colecție impresionantă de bijuterii pe patru roți. Modelul deține la vârsta de numai 24 de ani bolizi de lux estimați la o sumă exorbitantă.
21.02.2022 | 23:18
Ce colectie de masini are Kylie Jenner Bolizii de lux sunt estimati la 6 milioane de dolari
Kylie Jenner, colecție remarcabilă de mașini de lux. Sunt estimate la 6 milioane de dolari. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Travis Scott este renumită pentru catalogul de mașini din garaj. Femeia de afaceri are o colecție impresionantă de mașini de lux care se ridică la o sumă fabuloasă.

Mai exact, modelul care a devenit miliardară la doar 21 de ani datorită mamei sale, care i-a îndrumat pașii în modelling, se laudă cu autovehicule extrem de scumpe.

ADVERTISEMENT

Colecția deținută de Kylie Jenner se ridică la 15 mașini de lux, pe care le arată fanilor din social media de fiecare dată când are ocazia. Pentru toate a scos din buzunar 6 milioane de dolari.

Kylie Jenner, colecție remarcabilă de mașini de lux. Sunt estimate la 6 milioane de dolari

Printre autoturismele preferate de Kylie Jenner se numără, potrivit tabloidului britanic The Sun, un Rolls Royce de culoare roz, în valoare de 300.000 dolari şi un Bugatti Chiron, estimat la 3 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Cea din urmă este mașina sa preferată din mai multe puncte de vedere, una dintre calitățile bijuteriei pe patru roți fiind viteza pe care o atinge, 483 km/h.

Autoturismul, care este cel mai scump din garajul fotomodelului, are un motor W-16 de 8.0 litri şi dezvoltă o putere de 1.500 CP. În plus, ajunge la 100 km/h în doar 2,3 secunde.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o altă mașină de lux achiziționată de vedetă este Rolls Royce Wraith SUV cu interiorul roz, care a costat 300.000 dolari și care a fost achiziționat 1 februarie 2018, când s-a născut fiica sa, Stormi.

Totodată, femeia de afaceri mai are în curtea casei un Mercedes G-wagon de 130.000 dolari, un Lamborghini Aventador portocaliu de 400.000 dolari și alte două Lamborghini Urus, fiecare cumpărate cu câte 200.000 dolari.

ADVERTISEMENT

În garajul vedetei se mai găsește un Mercedes AMG G63 de 147.000 dolari și un Mercedes Maybach de 200.000 dolari. Întreţinerea maşinilor o costă pe frumoasa brunetă suma de 10.000 dolari în fiecare lună.

Mașinile fotomodelului Kylie Jenner
Două din mașinile fotomodelului Kylie Jenner. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Kylie Jenner, pasiune pentru mașinile de lux

Sursa menționată mai arată că, tânăra femeie de afaceri ține enorm la mașinile pe care le are în garaj și nu le împrumută nici măcar iubitului ei, Travis Scott.

Atunci când se plictisește fotomodelul obișnuiește să le parcheze în curte și să realizeze o adevărată ședință foto în fața lor, totul pentru a le posta pe social media.

Iubita rapperului în vârstă de 30 de ani speră ca într-o bună zi să depășească pragul de 20 de milioane de aprecieri.

ADVERTISEMENT
Tags: