Sport

Final de telenovelă! Wanda Nara l-a iertat pe Mauro Icardi, după ce au semnat actele de divorţ: “Te iubesc”

Relaţia dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi a avut de suferit după ce fotbalistul ar fi înşelat-o. Acum, totul pare să revină la normal, iar starul lui PSG ar fi fost iertat de soţie.
25.10.2021 | 23:45
Final de telenovela Wanda Nara la iertat pe Mauro Icardi dupa ce au semnat actele de divort Te iubesc
Final de telenovelă! Wanda Nara l-a iertat pe Mauro Icardi, după ce au semnat actele de divorţ: "Te iubesc"
ADVERTISEMENT
25-10-2021
20:44

Wanda Nara şi Mauro Icardi s-au împăcat

Wanda Nara a postat un mesaj lung pe contul personal de Instagram, în care a dezvăluit că s-a împăcat cu Mauro Icardi. Cei doi au fost la un pas de divorţ, iar fotbalistul acceptase toate detaliile despărţirii. Cu toate acestea, atacantul i-a scris o scrisoare emoţionantă, iar femeia a decis să dea o a doua şansă relaţiei.

“Fotografiile pe care le-am postat în ultimele luni arătau că suntem fericiţi şi că totul mergea bine. După tot ceea ce s-a întâmplat, am fost rănită şi i-am cerut zilnic divorţul lui Mauro.

Când am realizat că nu mai este cale de întors, mi-a spus că separarea este singurul lucru care să oprească durerea. Am mers la un avocat, iar în câteva zile a acceptat toate condiţiile şi a semnat.

Mi-a scris, a doua zi, o scrisoare aşa cum nu a mai făcut-o nimeni. ‘Ţi-am dat totul şi ai totul. Sper să fii fericită, pentru că asta m-ar face şi pe mine fericit’. Atunci mi-am dat seama de un lucru: pot să am totul, dar nu am nimic fără el. Am ales să continuăm împreună. Te iubesc, Mauro Icardi”, a fost mesajul postat de Wanda Nara.

Scandalul dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi pare că se apropie de final, după ce fotbalistul a postat un mesaj, la miezul nopţii, în care pare că a fost iertat de soţie. Acesta i-a mulţumit pentru că jumătatea lui continuă să creadă în familia pe care au întemeiat-o.

Mauro Icardi, mesaj emoţionant pentru Wanda Nara: “Te iubesc”

În timp ce colegii lui de la PSG sărbătoreau succesul cu RB Leipzig, scor 3-2, din Liga Campionilor, Mauro Icardi era mai concentrat să-şi pună ordine în viaţă. Astfel, la miezul nopţii, fotbalistul a postat un mesaj emoţionant pentru Wanda Nara.

ADVERTISEMENT

“Îţi mulţumesc, iubirea mea, pentru că ai continuat să crezi în această frumoasă familie. Îţi mulţumesc că eşti motorul vieţii noastre. Te iubesc.

Uite cât de mult doare când îi răneşti pe cei pe care îi iubeşti. Te simţi din nou bine doar atunci când eşti iertat de cei pe care i-ai rănit”, a fost mesajul postat de Mauro Icardi pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Wanda Nara, mesaj dur înainte de împăcare

Cu două zile înainte ca Mauro Icardi să posteze mesajul prin care dă de înţeles că a fost iertat, Wanda Nara postase un story pe contul ei de Instagram cu un mesaj dur. Modelul argentinian dădea de înţeles că relaţia e aproape de final şi că ar urma divorţul.

“Îmi place mai mult cum arată mâna mea fără verighetă”, a fost mesajul postat de Wanda Nara, care s-a fotografiat fără verighetă pe deget.

ADVERTISEMENT

Tot scandalul a pornit în weekend, când Wanda Nara a postat un mesaj misterios pe Instagram. Femeia îl acuza pe Mauro Icardi că a distrus o nouă familie.

“O altă familie pe care ai distrus-o pentru o femeie ușoară”, scrisese Wanda Nara, iar după acest mesaj a pornit tot scandalul. Aceasta aflase că Mauro Icardi o înşelase cu actriţa Eugenia Suarez.

ADVERTISEMENT

Mauro Icardi a vrut să plece de la PSG după startul scandalului

După ce scandalul a luat amploare, Mauro Icardi nu s-a mai prezentat la antrenamentul lui PSG de luni, ultimul înainte de meciul cu RB Leipzig. Fotbalistul de 28 de ani era anunţat titular în partida din Liga Campionilor, însă până la urmă a absentat marţi seară.

“A primit permisiunea clubului de a nu veni la antrenamentul de dimineață, din motive familiale”, au anunţat jurnaliştii de la Le Parisien.

Presa din Franţa a anunţat că Mauro Icardi vrea să plece de la PSG dacă nu va fi iertat de Wanda Nara, astfel că Mauricio Pochettino nu l-a mai păstrat în lotul pentru meciul cu RB Leipzig.

ADVERTISEMENT