Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

L-a supărat pe Becali și e OUT? Jucătorul care și-a semnat sentința: “Pe Gigi l-a deranjat”. Video exclusiv

Cine este jucătorul care l-a supărat pe Gigi Becali. Declarațiile fotbalistului de la FCSB l-au deranjat pe patronul roș-albaștrilor.
04.04.2023 | 13:45
La suparat pe Becali si e OUT Jucatorul care sia semnat sentinta Pe Gigi la deranjat Video exclusiv
Cine este fotbalistul care l-a supărat pe Gigi Becali și ar putea fi OUT de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat în deplasarea de la Sf. Gheorghe împotriva lui Sepsi, scor 2-1. Malcom Edjouma, unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai FCSB-ului în acest an, a fost schimbat la pauză, iar în locul său a intrat Ovidiu Popescu. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA sunt convinși că, treptat, mijlocașul francez va ieși din echipa de start a roș-albaștrilor.

Malcom Edjouma, OUT de la FCSB?

La pauza meciului câștigat de FCSB cu Sepsi, în echipa roș-albaștrilor au avut loc două modificări. David Miculescu și Ovidiu Popescu i-au înlocuit pe titularii Andrei Cordea, respectiv Malcom Edjouma. Mijlocașul francez a avut o replică dură pentru Gigi Becali după meciul FCSB-ului cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Îmi este greu. De fiecare dată trebuie să înscriu ca să rămân pe teren. Dacă nu înscriu, joc doar 45 de minute! Acum am jucat mai mult de 45 de minute și am înscris. Nu este responsabilitatea mea. Când joc, încerc să-mi ajut echipa”, a fost declarația lui Malcom Edjouma, îndreptată spre Gigi Becali.

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, este convins că Malcom Edjouma va ieși definitiv din echipa FCSB-ului la un moment dat. „Nu o să mai conteze pe Malcom Edjouma. O să-l bage, dar o să-l taie de la meci din ce în ce mai mult până o să-l scoată de tot”, a fost replica lui Horia Ivanovici, care i-a ridicat mingea la fileu lui Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, convins că Edjouma și-a semnat sentința la FCSB: „Va pleca de bunăvoie în vară”

Leo Strizu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că o viitoare absență a lui Edjouma din echipa de start va fi un mare minus pentru FCSB. În asentiment este și Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist al roș-albaștrilor este de părere că Gigi Becali a fost deranjat de replica dată de mijlocașul francez.

„O să plece el de bunăvoie în vară și gata, dar FCSB pierde un jucător foarte bun. După declarația pe care avut-o că ‘dacă nu dau gol sunt schimbat la pauză’, e clar că l-a deranjat pe Gigi Becali și e clar că ușor-ușor a încercat să-l lase, să mai joace.. A mai dat un gol și când nu a dat prima oară un gol, out.

ADVERTISEMENT

Dacă ne uităm la evoluția lui din prima repriză nu a fost una foarte bună, clar. Sincer”, au fost cuvintele lui Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Când ai un jucător ca Edjouma care este definitoriu în acest campionat. Cu meciuri bune, meciuri mai puțin bune, dar per total e definitoriu, nu e un jucător pe care să-l scoți la pauză”, a încheiat discuția Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma, afară de la FCSB? Leo Strizu, mesaj clar: „O pierdere pentru echipă”

Leo Strizu a mărturisit că Gigi Becali este o persoană cu care se poate discuta, însă a criticat o posibilă decizie a patronului de la FCSB de a-l scoate din echipa de start pe Malcom Edjouma. „Eu îl știu pe Gigi și Gigi poate în primă fază are o poziție negativă, dar cu Gigi poți să discuți.

Dacă cu Gigi poți să discuți, indiferent cine este din echipă, din staff, să știi că Gigi este un tip foarte inteligent. (n.r. îl va enerva pe Edjouma?) Eu cred că ar fi o mare greșeală ca Edjouma să nu fie titular. Ar fi o pierdere pentru echipă. Sunt convins că Gigi are înțelepciunea pe care să o folosească și să aleagă cei mai buni jucători pentru acest play-off.

Dacă nu dai voie jucătorului și îi iei din personalitate, îi iei din tupeu și nu vrei să ai un fotbalist care poate să se exprime cu dezinvoltură. Dacă îi iei din personalitate, dacă îl duci într-un mediu în care este asuprit nu o să aibă randamentul necesar.

Fotbalistul este delicat, este o ființă căruia trebuie să-i dai personalitatea de care are nevoie. Fiind jucător la echipele naționale, fiind unul dintre cei mai buni jucători din țară. Dacă începe să vorbească asta nu înseamnă că face rău cuiva. Jucătorul dacă vorbește clar, concret și spune adevărul trebuie să iei și partea asta a lucrurilor”, a declarat Leo Strizu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT