Sport

La 39 de ani, Marius Constantin a semnat cu o echipă din Liga 2, care trage la promovare

Fostul internațional Marius Constantin (39 de ani) revine în fotbal, după ce nu a mai jucat din iulie 2023, când a retrogradat cu FC Argeș din Superliga.
31.01.2024 | 07:02
La 39 de ani Marius Constantin a semnat cu o echipa din Liga 2 care trage la promovare
Marius Constantin (stânga, în tricoul lui FC Argeș) a semnat cu o echipă din Liga 2 FOTO: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fundașul central Marius Constantin, cu peste 300 de meciuri în primul eșalon, s-a înțeles cu Ceahlăul Piatra Neamț, ocupanta locului 9 din Liga 2, și urmează să semneze contractul.

Marius Constantin va juca la Ceahlăul, în Liga 2

Marius Constantin, ultima dată la FC Argeș, echipă cu care a retrogradat în Liga 2, în vara lui 2023, după barajul cu Dinamo, se află în pregătiri cu Ceahlăul.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns la un acord cu Marius Constantin, va semna cu noi și va face deplasarea cu echipa în cantonament”, a declarat președintele clubului, Cătălin Anton, conform liga2.ro.

Marius Constantin a mai jucat la FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Guoxin Sainty (China), Farul Constanța, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova, FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Veteranul Ceahlăului are în palmares 7 trofee: 3 Cupe ale României, trei Supercupe și Cupa Chinei.

Marius Constantin vrea să ajute Ceahlăul să promoveze în Superliga

Ceahlăul, echipă pregătită de Cristi Pustai, are ca obiectiv promovarea în SuperLiga. Pe lângă Marius Constantin, nemțenii s-au mai întărit cu Alexandru Buziuc și  Alexandru Core.

ADVERTISEMENT

”Marius Constantin e un jucător în care eu am încredere, l-am antrenat și la Târgu Mureș, și la Mediaș. Este o variantă pentru noi. Eu, în viziunea mea, cred că încă ne-ar putea ajuta prin experiența lui, prin valoarea lui, peste că este un jucător cu peste 300 de jocuri în Liga 1.

E drept că are o vârstă, dar cred că pentru Liga 2 ne poate ajuta cu experiența lui. Puterea lui de a comunica, de a deveni un fel de lider al apărării, ne-a lipsit în prima parte a campionatului”, a declarat Cristian Pustai, antrenorul Ceahlăului, la postul local Monitor TV.

ADVERTISEMENT

Ceahlăul se află pe locul 9 în Liga 2, cu 22 de puncte după 15 etape. Cu 4 etape rămase de disputat din sezonul regular, moldovenii sunt la doar un punct în urma celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, aflată pe 6, ultima poziție care asigură prezența în play-off-ul pentru promovare.

ADVERTISEMENT
Tags: