Sport

Victorie pentru suporterii Ceahlăului! Președintele clubului a fost demis

Suporterii clubului Ceahlăul Piatra Neamț au câștigat războiul cu președintele executiv al echipei Marin Mitran.
25.10.2023 | 15:06
Victorie pentru suporterii Ceahlaului Presedintele clubului a fost demis
Demisie la Ceahlăul Paita Neamț, provocată de protestele suporterilor. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După mai multe luni de tensiune, președintele executiv al Ceahlăului, Marin Mitran a fost demis se conducerea echipei din Liga 2 Casa Pariurilor.

Suporterii Ceahlăului au câștigat războiul cu președintele Mitran

Acesta nu mai era dorit la club de către suporterii, care nu au ratat nicio ocazie să se dezică de acesta. Patronul echipei a anunțat plecarea sa. Anton Măzărianu a explicat de ce a decis să se despartă de acesta, spunând că nu are ce să îi reproșeze, dar a fost forțat să ia această decizie din cauza discuțiilor de lângă club, referindu-se la galerie.

ADVERTISEMENT

Am avut o discuție în cursul dimineții cu domnul Mitran și am convenit de comun acord să semneze rezilierea contractului începând cu finalul acestei luni.

Așa am convenit, sper să se țină de cuvânt. Decizia a fost luată împreună cu conducerea clubului. Îi mulțumesc foarte mult pentru toată activitatea, cel mai mult pentru faptul că l-a adus pe domnul Pustai la Piatra Neamț, antrenor cu care am reușit să promovăm în sezonul trecut în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumim pentru tot domnului Mitran, sper ca rezilierea să se concretizeze așa cum am stabilit, printr-o semnătură. Tot respectul pentru activitatea dânsului, dar drumurile noastre se opresc aici.

Decizia a venit din pricina faptului că au fost anumite sincope în ceea ce privește organizarea. Și atunci am convenit de comun acord să încheiem colaborarea.

ADVERTISEMENT

Nu am ce să-i reproșez major domnului Mitran, doar că în momentul în care sunt discuții în jurul unei echipe trebuie să iei anumite măsuri astfel încât să atenuezi din efect și din influența care poate apărea asupra jocului echipei.

Și am preferat să luăm această decizie pentru a putea liniști puțin apele în jurul echipei noastre. Avem nevoie de liniște pentru a ne concentra la meciuri”, a declarat Anton Măzărianu.

ADVERTISEMENT

Marin Mitran a început sezonul alături de Ceahlăul Piatra Neamț, după ce, în sezonul trecut a activat la FC Brașov, unde nu a avut rezultate prea bune. El fusese președintele echipei și în sezonul 2019-2020, când echipa evolua în a treia divizie.

El era contestat pentru că, pe lângă activitatea de conducător de club, era și agent de jucători, neoficial, încasând comisioane din transferurile efectuate. ”Cu Pîntea și cu Ciobanu nu-ți mai ajunge salariul?”, ”Transferuri făcute doar pentru comisioane” sau ”Singura ta realizare ar fi demisia de onoare” sunt câteva dintre mesajele adresate de fani pentru el.

ADVERTISEMENT
Tags: