Life

La ce alimente a renunțat Cristina Ciobănașu pentru a-și menține silueta: “Nu mă mai simt atât de bine”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit la ce alimente a renunțat pentru a nu se îngrășa. Actrița încearcă să mențină un stil de viață sănătos.
01.08.2023 | 12:58
La ce alimente a renuntat Cristina Ciobanasu pentru asi mentine silueta Nu ma mai simt atat de bine
Alimentele la care a renunțat Cristina Ciobănașu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a dezvăluit la ce alimente a renunțat pentru a nu se îngrășa. Actrița are grijă să mănânce sănătos și să evite ceea ce știe că nu-i face bine.

Cristina Ciobănașu a dezvăluit la ce alimente a renunțat. Cum își menține sillueta

Fosta actriță din “Adela” încearcă să aibă un stil de viață sănătos. Cristina Ciobănașu face mișcare regulat și este atentă la ceea ce mănâncă, iar vara renunță la anumite alimente.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta încearcă, pe cât posibil, să evite pâinea și dulciurile. În același timp, actrița consideră că încă este tânără și are un metabolism bun, dar știe că nu poate face excese.

Deși este atentă, Cristina Ciobănașu spune că are puțină celulită, care nu este foarte vizibilă. Tânăra recunoaște și că acum îi este mai greu să scape de kilogramele în plus atunci când pune pe ea.

ADVERTISEMENT

“Teoretic, încerc să mă abțin de la dulciuri, de la pâine. Cred că vârsta mă ajută deocamdată. Deja am început să simt celulita de care nu mai scap atât de ușor. Am făcut un colăcel la burtică. Mă îmbrac în așa fel încât să nu se vadă, dar el există, și eu știu că e acolo.

Am început să simt și eu efectele înaintării în vârstă. Nu m-am panicat încă, dar mă gândesc de două ori când vreau să mănânc o felie de pâine cu vinete”, a declarat vedeta pentru Unica.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a mai spus că vara nu consumă foarte multă carne deoarece nu se mai simte atât de bine din cauza ei. De altfel, pentru ea contează foarte mult și cum este gătită.

“În rest, nu mai mănânc atât de multă carne în ultima vreme, pentru că nu mă mai simt atât de bine după ce o consum. Nu e ceva ce îmi impun, dar cel puțin vara mă simt foarte greoaie și atunci încerc să evit mâncatul cărnii”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Ce spune Cristina Ciobănașu despre accesorii

În cadrul aceluiași interviu, Cristina Ciobănașu a spus că nu dă foarte mulți bani pe accesorii. Actrița preferă să cumpere mai rar anumite lucruri, dar să fie mai calitative pentru a ține mai mult, decât să achiziționeze lunar mai multe perechi de pantofi.

“Nu pot să zic că dau mulți bani pe accesorii, am și alte cheltuieli în viața asta. Recunosc că pun bani deoparte și prefer să îmi cumpăr mai rar un  lucru mai scump și mai bun, decât să cumpăr la nimereală, în fiecare lună, câteva perechi de pantofi. Nu am pasiunea asta”, a explicat ea.

Anul acesta, Cristina Ciobănașu a luat o pauză de la actorie și s-a concentrat pe masterat. Acum câteva săptămâni, vedeta le-a dat o veste bună fanilor, și anume aceea că va reveni în muzică.

ADVERTISEMENT