Life

La doi ani de la nunta cu Alina Vidican, milionarul Claude Senhoreti a făcut anunțul: “Se simt ca și 20”

Anunțul făcut de milionarul Claude Senhoreti, la doi ani de la nunta cu Alina Vidican. Cum au sărbătorit cei doi îndrăgostiți.
30.08.2023 | 19:36
La doi ani de la nunta cu Alina Vidican milionarul Claude Senhoreti a facut anuntul Se simt ca si 20
Alina Vidican și Claude Senhoreti au împlinit doi ani de căsătorie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti în urmă cu doi ani, iar milionarul a făcut anunțul. Fosta lui Cristi Borcea este răsfățată de soțul ei cu orice ocazie.

Anunțul făcut de milionarul Claude Senhoreti, la doi ani de la nunta cu Alina Vidican

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a refăcut viața alături de Claude Senhoreti, cu care s-a căsătorit pe 27 august 2021 în statul Florida, SUA. Lucrurile par să meargă bine între cei doi, după cum se vede în imaginile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au aniversat recent doi ani de căsnicie, iar milionarul i-a transmis un mesaj emoționant partenerei sale de viață. Amândoi își amintesc cu mare emoție de ziua în care și-au unit destinele, iar iubirea dintre ei e la fel de puternică.

Claude Senhoreti a surprins-o pe fosta soție a lui Cristi Borcea cu o escapadă romantică. Cei doi s-au cazat într-un hotel de lux din Palm Beach, unde au sărbătorit aniversarea căsătoriei.

ADVERTISEMENT

Milionarul a postat o imagine alături de soția lui, căreia i-a transmis un mesaj emoționant. “Aniversare fericită, iubirea mea! Doi ani se simt ca și 20”, a scris milionarul pe rețelele de socializare.

Alina Vidican și Claude Senhoreti (3)
Alina Vidican și Claude Senhoreti au sărbătorit doi ani de căsnicie. Sursa foto: Instagram

Ce a primit Alina Vidican de ziua ei de la soțul milionar

Soțul Alinei Vidican are grijă să-i facă întotdeauna vedetei cadouri inedite, la fel cum s-a întâmplat și atunci când a fost ziua de ei naștere. Claude Senhoreti i-a oferit acesteia un bolid de lux în valoare de sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Milionarul a postat imagini cu soția sa în mediul online, iar aceasta s-a bucurat de darul primit, la care nici nu s-ar fi așteptat. Blondina a fost foarte recunoscătoare pentru bolid.

“Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc! (…)”, a scris milionarul la momentul respectiv, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Acum ceva timp, milionarul a declarat că este mândru să aibă o soție ca Alina Vidican, pe care o iubește foarte mult. Cei doi au parte și de obstacole, dar sunt mereu unul alături de celălalt.

“Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată. Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soţie uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior”, a spus acesta, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT
Tags: