Life

La final de an, Theo Rose, a făcut un anunț complet neașteptat. Ce se întâmplă cu artista: „Nu cred că e depresie”

După o perioadă aglomerată, Theo Rose a făcut o dezvăluire la care puțini se gândeau. Ce anunț a făcut antrenoarea de la Vocea României.
30.12.2023 | 19:05
La final de an Theo Rose a facut un anunt complet neasteptat Ce se intampla cu artista Nu cred ca e depresie
Ce hotărâre a luat Theo Rose la final de an. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2023 a fost unul plin pentru Theo Rose și, de departe, cel mai frumos din viața sa, căci a devenit mămica unui băiețel care îi umple inima de fericire. Totuși, nu a fost ușor, astfel că vedeta a luat o decizie radicală.

Theo Rose a luat o decizie neașteptată

Atât din punct de vedere profesional, dar și personal, 2023 a fost plin pentru Theo Rose. Vedeta a demonstrat ca este bună la toate și și-a îndeplinit cu brio rolurile de artistă, antrenoare la Vocea României, actriță în Clanul.

ADVERTISEMENT

În plus, a fost anul în care și-a realizat cea mai mare dorință. Starul de la Pro TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar viața sa este completă și mult mai fericită din acest moment.

Însă, cu sinceritatea care o caracterizează, Theo Rose a recunoscut că ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru ea. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul, așa că nu s-a putut bucura pe deplin de tot ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, a dezvăluit în fața celor care o îndrăgesc – în mediul online – că a luat o decizie pentru binele său și al familiei sale. Artista va merge la terapie pentru a putea gestiona mai bine situația.

Cum va începe anul 2024

Astfel că, după primul Crăciun petrecut alături de micuțul Sasha, Theo Rose și-a propus că 2024 să fie despre pace sufletească, meditație și spovedanie, pentru că de abia acum începe să se resimtă după naștere.

ADVERTISEMENT

„Mi-am propus să încep anul 2024 cu meditație, terapie, spovedanie, ce-o fi. Că nu vă ascund că eu trec printr-o perioadă în care nu știu ce se întâmplă cu mine. Dar nu e neapărat extraordinar. Probabil că, în sfârșit, resimt și eu consecințele nașterii așa cum pățesc toate proaspetele mame. Dar e o perioada în care nu prea am încredere în mine. Am avut câteva căderi.

Nu cred că e depresie, dar cred că e vorba de epuizare. E și normal să vină. Și cred că am și atras pe undeva treaba asta. Dar e important că am început să fac niște pași către schimbare.

ADVERTISEMENT

(…) V-am zis, nu am fost rău. Doar că nu m-am putut bucura de cea mai frumoasă perioadă a vieții mele sau cel puțin de ultima parte a ei. A fost ciudat așa. Am fost ciudată. Probabil e o perioadă de tranziție, creștem, evoluăm, se schimbă lucruri în viața noastră. Dar în cazul meu cred că este cazul de extenuare”, a dezvăluit Theo Rose pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: