Life

Theo Rose, primul Crăciun de când a devenit mamă. Cum l-a filmat pe fiul ei, Sasha

Theo Rose, primul Crăciun de când a devenit mamă, în urmă cu câteva luni. Cum l-a filmat cântăreața pe băiețelul ei, Sasha.
26.12.2023 | 10:01
Theo Rose primul Craciun de cand a devenit mama Cum la filmat pe fiul ei Sasha
Theo Rose și Anghel Damian, primul Crăciun de când au devenit părinți. Sursa foto: Instagram, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian au petrecut primul Crăciun cu fiul lor, Sasha, după ce artista a devenit mamă în iunie. Cei doi au împodobit bradul împreună cu micuțul și l-au filmat în ipostaze adorabile.

Theo Rose a petrecut primul Crăciun de când a devenit mamă. Cum și-a filmat băiețelul

La mai bine de șase luni de când a devenit mamă pentru prima dată, Theo Rose a sărbătorit Crăciunul alături de fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au împodobit bradul împreună cu băiețelul lor. Antrenoarea de la Vocea României a filmat momentul și l-a postat pe rețelele de socializare.

Internauții au observat un lucru interesant la videoclipul postat de cântăreață. Aceasta a lăsat la vedere o mică chipul lui Sasha, pentru prima dată. Până acum, fanii nu au văzut cum arată copilul artistei și al regizorului.

ADVERTISEMENT

Theo Rose este foarte activă în mediul online, acolo unde vorbește adesea despre viața de mamă. Cu toate acestea, a evitat, de-a lungul celor șase luni de când s-a născut fiul ei, să-i expună chipul.

Internauții au ținut să-i transmită vedetei că nu i-au văzut copilul la față în atâtea luni. “Are un an aproape copilul și nu l-a văzut nimeni la față până acum. Oricum, sărbători fericite”, a scris un internaut la postarea de pe Tik Tok a lui Theo Rose.

ADVERTISEMENT
Theo Rose fiu
Theo Rose și fiul ei, Sasha. Sursa foto: Tik Tok/Colaj Fanatik

De ce nu vrea Theo Rose să posteze imagini cu chipul lui Sasha

Theo Rose a explicat, pe pagina de Instagram, motivul pentru care a ales să nu posteze fotografii cu chipul fiului ei. Vedeta nu vrea ca imaginile să fie preluate de alte persoane și să ajungă pe internet.

Momentan, cântăreața nu vrea ca băiețelul ei să fie în atenția publicului, așa că preferă să fie cât se poate de discretă atunci când vine vorba despre postarea imaginilor cu acesta, la fel cum procedează Smiley și Gina Pistol cu fiica lor, Josephine.

ADVERTISEMENT

“Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui.  

Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat Theo Rose acum ceva timp, potrivit kanald.ro.

ADVERTISEMENT