Fotbal international

La Liga, regulament pentru vacanța fotbaliștilor din Spania! Ce reguli au fost impuse

20.07.2020 | 16:27
La Liga regulament pentru vacanta fotbalistilor din Spania Ce reguli au fost impuse
ADVERTISEMENT

La Liga a creat un manual pentru cluburi, în care sunt specificate mai multe reguli de igienă care trebuie respectate cu strictețe pentru ca următorul sezon din Spania să nu sufere amânări din cauza infectărilor.

Următorul sezon din Spania va începe pe 12 septembrie, iar până atunci jucătorii și staff-urile echipelor trebuie să stea departe de orice pericol, din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ibericii nu vor să existe amânări pentru următorul sezon, pentru că oricum datele de desfășurare ale meciurilor sunt comprimate și nu vor să le înghesuie mult mai mult.

Manualul creat de La Liga pentru jucători

La Liga a creat un manual cu mai multe reguli de igienă și de prevenție împotriva coronavirusului, pe care toate cluburile sunt obligate să le respecte, fără excepție.

ADVERTISEMENT

Propunerea a venit pentru ca următorul sezon să nu se amâne din cauza posibilelor infectări cu COVID-19. Până acum, spaniolii au respectat regulile și nu au fost probleme mari la echipe de la reluarea campionatului.

„Nu trebuie să lase garda jos!”

Angajații La Liga au vorbit despre regulamentul lansat de ei ca măsură de protecție împotriva coronavirusului: „Nu trebuie să lase garda jos și trebuie să evite să se expună unor situații riscante pentru ei.

ADVERTISEMENT

Trebuie să aibă grijă la orice în perioada vacanței, pentru că sunt un exemplu pentru milioane de fani ai fotbalului.

Trebuie să păstreze distanța de 1,5 metri față de persoane necunoscute, trebuie să reducă pe cât posibil activitățile făcute în afara locuinței și să evite aglomerațiile”.

ADVERTISEMENT

Asociația Fotbaliștilor din Spania i-a felicitat pe jucători pentru profesionalismul dat dovadă: „Comportamentul lor a fost exemplar în toată această perioadă grea și au reușit să termine competițiile fără incidente”.

În sezonul recent încheiat, Real Madrid a cucerit titlul în Spania după o luptă cu rivalii de la Barcelona.

În schimb, cu 25 de goluri marcate, Leo Messi a cucerit titlul de golgheter, fiind urmat de Karim Benzema cu 21 de reușite. Este pentru a șaptea oară când starul argentinian câștigă „Trofeul Pichichi”, decernat celui mai bun marcator din campionatul Spaniei.

ADVERTISEMENT
Tags: