Life

La un an și jumătate de când a adus pe lume gemeni, Alina Laufer își mai dorește un copil: „Aș mai face”

Alina Laufer a dezvăluit că și-ar mai dori încă un copil. Fosta soție a lui Jorge a devenit mamă pentru pentru a doua oară în urma cu un an și jumătate, atunci când a adus pe lume gemeni.
21.06.2022 | 13:55
La un an si jumatate de cand a adus pe lume gemeni Alina Laufer isi mai doreste un copil As mai face
Alina și Ilan Laufer își mai doresc copii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Laufer i-a adus pe lume pe gemenii săi în luna februarie a anului 2021. Micuții s-au născut prematur, iar pentru vedetă și soțul său a urmat o perioadă dificilă. Cu toate acestea, ea a declarat că își dorește să devină mamă încă o dată. De altfel, aceasta mai are o fată din căsnicia cu Jorge.

Alina Laufer își mai dorește un copil. Vedeta a adus pe lume gemeni anul trecut

Alina Laufer și soțul său, Ilan Laufer, au devenit părinți în primăvara anului 2021. Vedeta a adus pe lume gemeni, însă micuții s-au născut prematur, iar acest lucru a făcut și mai dificilă perioada care a urmat.

ADVERTISEMENT

Între timp, lucrurile s-au mai așezat, fosta soție a lui Jorge și-a înscris deja copiii la creșă, iar acum recunoaște că și-ar dori să devină mamă încă o dată.

De altfel, vedeta mai are o fetiță, pe Karina, din mariajul anterior. Soții Laufer și-au dorit mult să fie părinți de gemeni, iar când vine vorba de responsabilități, fac cu rândul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă le-a fost greu când au fost nevoiți să stea în  spital cu Nathaniel și Davina, vedeta consideră că lucrurile ar fi mai ușoare de această dată.

„Da, aș mai face, dar nu doi odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu.

ADVERTISEMENT

După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat.

Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți”, a declarat Alina Laufer înt-un interviu oferit pentru ciao.ro. 

ADVERTISEMENT

Alina Laufer a mers deja cu micuții în vacanță

Alina Laufer a recunoscut că micuții săi sunt foarte energici, dar asta nu i-a împiedicat pe ea și pe soțul său să călătorească.

„Am fost deja cu ei, în Egipt, în Turcia. Vacanțe all inclusive pentru familii cu copii, să putem să ne descurcăm. Undeva unde sunt toate condițiile. Ei s-au simțit foarte bine.

Din nou și acolo am avut un program și o rutină stabilită. De la care dacă ne abăteam puțin plăteam prețul după aceea. Dar, de fiecare dată încercăm să-I ținem într-un echilibru”, a spus Alina Laufer.

ADVERTISEMENT