Life

Răzvan Kovacs de la Insula iubirii, lacrimi de durere. Momente sfâșietoare în cimitir!

Răzvan Kovacs de la Insula iubirii și-a surprins fanii, de curând, cu un mesaj pe care l-a transmis în urma pierderii unui apropiat.
06.08.2023 | 14:57
Razvan Kovacs de la Insula iubirii lacrimi de durere Momente sfasietoare in cimitir
Răzvan Kovacs, concurent la Insula iubirii, mesaj dramatic pe TikTok
ADVERTISEMENT

Răzvan de la Insula iubirii le-a arătat o cu totul altă latură oamenilor de când s-a întors din Thailanda. Fanii show-ului de la Antena 1 l-au descoperit altfel de când face live-uri pe rețelele de socializare.

Răzvan de la Insula iubirii a pierdut un prieten bun

De curând, partenerul Emei Oprișan a primit o veste extrem de neplăcută.  Roșcovanul a pierdut o persoană foarte dragă, un prieten la care ținea enorm. Mesajui pe care l-a transmis de la cimitir, de la mormântul prietenului care s-a dus pe cealaltă lume, i-a emoționat pe urmăritorii săi.

ADVERTISEMENT

Cu lacrimi în ochi și vocea gâtuită, Răzvan Kovacs a vrut să le dea un sfat oamenilor care fac parte din comunitatea sa de pe TikTok. A realizat și el ceva după pierderea suferită.

Răzvan de la Insula iubirii, acel băiat mereu pus pe șotii, cu zâmbetul pe buze, care face orice să le cucerească pe femei, și-a dat jos masca de entertainer. Și-a arătat adevărata față, cea a unui om sensibil care apreciază și alte lucruri în viață, dincolo de superficialități.

ADVERTISEMENT

Prietenul concurentului de la Insula iubirii, Kevin, a ales să își încheie socotelile cu viața în urmă cu două săptămâni. S-a întâmplat într-un moment de disperare acută, când nu a mai avut curajul să spună nimănui cum se simte. Răzvan Kovacs nu a vorbit până acum despre acest subiect dureros. După ce a mers la mormântul amicului său, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Ba mai mult, a spus cu un soi de regret că nu a putut fi alături de prietenul său.

„Omul cu care mi-am împărțit hainele, mâncarea, a ales calea ușoară…”

Imaginile pe care Răzvan de la Insula iubirii le-a postat în mediul online, din cimitir, i-a făcut și pe fanii săi să verse câteva lacrimi. Aceștia au fost atinși de lucrurile pe care iubitul Emei a ținut să le spună.

ADVERTISEMENT

„Dacă aveți o problemă, cred că sunt mulți oameni care pot să vă asculte, dacă nu pot să vă ajute, măcar să vă asculte și să vă descărcați puțin. Decât să ajungeți aici (n. red. la cimitir) mai bine povestiți ce aveți pe suflet unui om de pe stradă. Poate vă dă un răspuns care vă schimbă viața (…).

Una dintre cele mai grele vești din viață a venit în urmă cu 2 săptămâni… omul cu care mi-am împărțit hainele, mâncarea și banii…

ADVERTISEMENT

A ales “calea ușoară” pentru rezolvarea problemelor… Aș fi preferat să mă sune să discutăm. Nu a mai avut puterea să o facă. Tu nu aștepta să ajungi la capătul puterilor. Deschide-te în fața cuiva. Spune ce ai pe suflet”, a spus Răzvan de la Insula iubirii, înlăcrimat.

 

ADVERTISEMENT