Life

Bianca Giurcă, sărut surpriză cu o ispită de la Insula Iubirii: ”Nu a dat înapoi nicio secundă”

Bianca Giurcă, sărut neașteptat cu o ispită de la Insula Iubirii. Declarația făcută de bărbat după momentul de pe plajă.
29.07.2023 | 09:34
Bianca Giurca sarut surpriza cu o ispita de la Insula Iubirii Nu a dat inapoi nicio secunda
Bianca Giurcă, sărut neașteptat cu o ispită de la Insula Iubirii. Declarația făcută de bărbat după moment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Giurcă a fost recent protagonista unui sărut surpriză cu o ispită de la Insula Iubirii. Tânăra nu a a dat înapoi nicio secundă, după spusele bărbatului. Cum s-a petrecut totul și ce au mărturisit cei doi legat de aceste clipe.

Bianca Giurcă, sărut neașteptat cu o ispită de la Insula Iubirii. Declarația făcută de bărbat după moment

Bianca Giurcă a avut parte de un sărut neașteptat cu o ispită de la Insula Iubirii. Declarația făcută de bărbat după moment confirmă apropierea dintre ei. Frumoasa șatenă susține că a fost vorba de o simplă ”joacă”.

ADVERTISEMENT

Mai exact, concurenta de la Antena 1 și Alin Simoiu s-au bucurat de câteva momente în doi, pe plajă, noaptea. Chiar și așa camerele de luat vederi au înregistrat mai mult decât ar fi vrut cei doi să lase la iveală.

„Am simțit să mă joc cu Alin, nu o să mă oprească faptul că mi-e frică de ce o să creadă lumea pentru că mă simt bine. Asta nu înseamnă că sunt îndrăgostită de Alin sau că o să plec de aici împreună cu el.

ADVERTISEMENT

Asta am simțit să fac, indiferent dacă lucrurile sunt corecte sau nu”, a declarat iubita lui Marius Moise, notează a1.ro. Ema Oprișan s-a arătat încântată la testimoniale pentru colega sa, despre care spune că începe „să-și iasă din carapace”.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, gânduri de despărțire

Concurenta de la Antena 1 a luat totul ca pe o glumă, doar că Alin, cel care i-a furat un pupic, este de cu totul altă părere. Ispita masculină de la Insula Iubirii nu a vrut să atragă atenția și s-a folosit de un prosop să mascheze sărutul de pe plajă.

ADVERTISEMENT

„A existat un sărut pe buze rapid, încât să nu se înțeleagă ce se întâmplă. Bianca nu a dat înapoi nici măcar o secundă atunci când am pus prosopul și am sărutat-o. Cu siguranță ar fi vrut să continui, dacă nu erau camerele.

Am stat cu prosoapele și a zis că bate ceva la ochi, că atragem atenția”, a mărturisit Alin de la Insula Iubirii, mai arată sursa menționată anterior. Bianca Giurcă se gândește tot mai serios la separarea de Marius.

ADVERTISEMENT

La începutul emisiunii moderate de Radu Vâlcan credea cu totul altceva, însă acum pare că vrea să lase în plan secund relația amoroasă cu Marius. Tânăra a recunoscut la un moment dat că nu a primit niciodată cadouri de la partenerul de viață.

ADVERTISEMENT