Life

Lacrimi în ediția din 26 aprilie de la Chefi la Cuțite: ”Îmi pare rău, nu am înțeles”

Momente neașteptate în episodul din 26 aprilie de la Chefi la Cuțite. Participantul de la Antena 1 a plecat cu multe regrete.
26.04.2023 | 23:39
Lacrimi in editia din 26 aprilie de la Chefi la Cutite Imi pare rau nu am inteles
Momente neașteptate în episodul din 26 aprilie de la Chefi la Cuțite. Participantul de la Antena 1 a plecat cu multe regrete. Sursa foto: captură video a1.ro
ADVERTISEMENT

Lacrimi în ediția din 26 aprilie a emisiunii culinare moderate de iubita lui Smiley, Gina Pistol. Un chef a ajuns să spună că îi pare rău și că nu a înțeles nimic. Tânărul de 25 de ani lucrează în bucătărie de circa 7 ani.

Momente neașteptate în episodul din 26 aprilie de la Chefi la Cuțite. Participantul de la Antena 1 a plecat cu multe regrete

Chefi la cuțite le-a arătat telespectatorilor un moment neașteptat în episodul din 26 aprilie când un bucătar cu experiență în domeniu a plecat acasă cu multe regrete. Alin Vădean din Cluj-Napoca a vrut să-i impresioneze pe jurați, dar a dat greș.

ADVERTISEMENT

În farfuria sa s-a regăsit un pește, doar că garnitura era pentru coaste de porc. În plus, preparatul culinar gătit de concurentul de la Antena 1 a fost unul greu din cauza migdalelor care au fost într-o cantitate mult prea mare.

„Am încercat să leg un preparat care mă reprezintă, un preparat complex, ca să demonstrez chefilor că sunt un posibil concurent cu adevărat talentat. Voi găti un macrou foarte, foarte fresh, cu texturi de năut, cu alune de pădure, un sos de migdale, emulsie de fenicul cu lime și ulei de leuștean.

ADVERTISEMENT

Vreau să câștig această competiție pentru că este foarte, foarte importantă pentru mine. Vreau să demonstrez chefilor că știu să fac o emulsie, că știu să fac un ulei, că pot lucra sub presiune un preparat mai complex.

Vreau ca chefii să realizeze că ceea ce au în față este un preparat făcut de un bucătar”, a spus Alin Vădean în emisiunea Chefi la cuțite, notează a1.ro. A mizat pe rețeta sa pe care anterior a mai realizat-o separat, însă nu le-a pus pe toate la un loc.

ADVERTISEMENT

Când a realizat că preparatul culinar nu este ceea ce trebuie și după ce a gustat din farfuria lui Florin Dumitrescu și-a pus mâinile în cap. În cele din urmă a recunoscut că ceea ce a gătit nu-l reprezintă deloc.

Alin Vădean, în etapa următoare de la Chefi la cuțite

Alin Vădean a trecut în etapa următoare de la Chefi la cuțite după ce a primit două cuțite, unul de la Florin Dumitrescu și altul de la Sorin Bontea. Câștigătorul de la Asia Express s-a prins că preparatul este gătit de un profesionist.

ADVERTISEMENT

„Se cunoaște mâna unui bucătar bun, se simte că ai tehnică, doar emoții și atenție. Ai fost foarte aproape să iei doar un singur cuțit, nu spun de la cine. Dar meriți să mergi mai departe. Cred în tine”, a declarat Sorin Bontea.

„Dacă ajungi cumva în echipe trebuie să înveți foarte bine să îți calibrezi combinațiile astea de gusturi. Aici vrem mâncare”, a completat Florin Dumitrescu. Concurentul a fost dezamăgit că nu a reușit să atingă nivelul pe care și l-a propus.

ADVERTISEMENT