Sport

Ladislau Boloni, întrerupt de fanii lui Metz în timpul interviului. Ce au strigat ultrașii

Formația antrenată de Ladislau Boloni nu trece prin cea mai bună perioadă, iar fanii lui Metz l-au întrerupt în timpul unui interviu. Ultrașii sunt foarte nervoși.
19.02.2024 | 17:15
Ladislau Boloni intrerupt de fanii lui Metz in timpul interviului Ce au strigat ultrasii
Fanii lui Metz îi cer demisia lui Ladislau Boloni. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultrașii formației din Ligue 1 sunt foarte nervoși după încă o înfrângere suferită în campionat. În timpul interviului de la finalul partidei Montpellier – Metz, scor 3-0, Ladislau Boloni a fost întrerupt de fanii supărați.

Ladislau Boloni, întrerupt de fanii lui Metz în timpul interviului. Ce au strigat ultrașii?

Metz a suferit o nouă înfrângere sub comanda lui Ladislau Boloni. Astfel, formația din Ligue 1 a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie în campionat. După rezultatul rușinos cu Montpellier, scor 3-0, ultrașii lui Metz vor ca antrenorul român să fie îndepărtat din funcție.

ADVERTISEMENT

În timpul discursului pe care Ladislau Boloni l-a susținut la finalul duelului din etapa 22, fanii au strigat “Boloni, demisia!”. Antrenorul lui Metz s-a arătat dezamăgit în urma reacției pe care au avut-o suporterii. Așadar, Boloni a mai spus un ultim lucru și a încheiat interviul: “Frustrarea lor nu poate fi mai mare decât a mea”.

Presa din Franța scrie despre tehnicianul român că ar putea să părăsească banca tehnică a lui Metz. Se pare că în locul lui Boloni conducerea are deja pe listă trei variante de antrenori. Metz este pe locul 17 în Ligue 1 cu 17 puncte. Echipa se află la 5 puncte de pozițiile 16,15 și 14.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni, în pericol de a părăsi banca tehnică a lui Metz

După meciul cu Montpellier, locul 14 în Ligue 1, Boloni s-a aflat în al doilea moment tensionat în relația sa cu fanii echipei. Ultrașii i-au mai cerut o dată demisia atunci când a punctat 7 înfrângeri consecutive după eșecul cu Lorient acasă, scor 1-2.

După meciul cu penultima clasată de la acea vreme, fanii lui Metz au ieșit din stadion furioși, iar din urma lor se auzeau sunetele unor cântece în care transmiteau mesaje precum “direcția demisie”. În afara arenei Saint-Symphorien, suporterii au aruncat cu gaze lacrimogene.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au prezentat imediat forțele de ordine care au încercat să oprească scandalul făcut de fani, dar aceștia țipau cu și mai multă furie și erau înarmați cu bare de fier. Între timp strigau către conducerea celor de la Metz “Clubul suntem noi, nu sunteți voi!”.

Este clar că fanii caută vinovați pentru rezultatele dezastruoase ale echipei din Ligue 1 și sunt hotărâți să facă orice pentru o schimbare în cadrul clubului. Suporterii nu își doresc ca echipa antrenată de Ladislau Boloni să retragradeze după primul an de la revenirea în Ligue 1. Acest lucru fiind datorat și de tehnicianul român.

ADVERTISEMENT

Metz, echipa care are cel mai mic buget din Franța

În decembrie 2023, Ladislau Boloni făcea câteva declarații interesante la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul român a mărturisit că Metz este echipa cu cel mai mic buget din Franța. Ceea ce duce cu siguranță și la rezultatele negative din campionat.

ADVERTISEMENT