Sport

Ladislau Boloni, mesaj tranșant după startul slab al echipei naționale în Liga Națiunilor: ”Dacă îi vreți binele. Atât vreau să zic”

La începutul acestui an Ladislau Boloni a fost aproape să preia banca echipei naționale. Tehnicianul a renunțat considerând că FRF a încercat să-l umilească. Acum are un mesaj tranșant pentru anturajul ”tricolor”.
11.06.2022 | 19:24
La începutul acestui an Ladislau Boloni a fost aproape să preia banca echipei naționale. Tehnicianul a renunțat considerând că FRF a încercat să-l umilească. Acum are un mesaj tranșant pentru anturajul ”tricolor”.
ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni a fost dispus să preia banca tehnică a echipei naționale într-un moment critic, după plecarea lui Mirel Rădoi și ratarea unei noi calificări la un turneu final de elită. Tehnicianul a refuzat, în cele din urmă, România. Acum are un mesaj pentru cei din anturajul ”tricolorilor”.

Ladislau Boloni condamnă criticile la adresa ”tricolorilor”

Ladislau Boloni a depășit momentul în care oficialii Federației Române de Fotbal au încercat să-l ”agațe” pentru a-l instala pe banca echipei naționale, în condiții inacceptabile, în opinia tehnicianului.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii ianuarie Boloni ajunsese la un acord cu președintele FRF Răzvan Burleanu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Ulterior, însă, acordul verbal a căpătat conotații umilitoare pentru Boloni, acesta refuzând să-și pună semnătura pe contract, iar la scurt timp a fost numit Edi Iordănescu, ultima soluție a FRF.

ADVERTISEMENT

Între timp, ”tricolorii” au disputat primele meciuri în ediția 2022 a Ligii Națiunilor, iar rezultatele sunt la limita mediocrității.

Ladislau Boloni nu este de acord cu valul de critici la adresa ”tricolorilor” și cere răbdare din partea fanilor și a oamenilor de fotbal.

ADVERTISEMENT

”Dați-i liniște echipei naționale, dacă îi vreți binele! Atât vreau să zic, dați-i liniște echipei naționale că de asta are nevoie”, a punctat Ladislau Boloni, pentru Sportbull.

Loți Boloni, devastator când a vorbit despre valoarea actualilor ”tricolori”

Ladislau Boloni, unul dintre cei mai importanți antrenor români din toate timpurile, nu s-a ferit să vorbească despre valoarea fotbaliștilor din actuala generație de ”tricolori”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a cerut o contract pe o perioadă medie la echipa națională tocmai pentru a putea identifica jucătorii care să readucă România în prim-planul fotbalului. Azi, cuvintele lui par mai actuale ca niciodată.

”Echipa națională poate să facă un meci deosebit de bun și imediat apoi să clacheze. Meciurile foarte, foarte slabe și inexplicabile. Ceea ce mă deranjează foarte mult e că ne inflamăm că batem Luxemburg cu 3-0.

Eu știu, eu cunosc și am curajul să spun știu ce ești și ce ai putea să devii. Văd calitățile unora și e nevoie doar să aibă o singură calitate de nivel internațional.

Astăzi nu găsești un jucător talentat după aprecierile mele, care pot fi însă și greșite. Ultimii jucători din avengură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu și asta a fost acum 15 ani. Greșesc cumva?”, spunea Boloni, în ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă în care a vorbit despre eșecul negocierilor cu FRF.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,97 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de...
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de documente
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!