Sport

Ladislau Boloni, o nouă înfrângere în Ligue 1. Ce i-au transmis fanii după Metz – Lille 1-2

Ladislau Boloni a pierdut meciul cu Lille, scor 1-2, iar Metz pare tot mai aproape de un scenariu negru, de a retrograda la finalul sezonului, după doar un sezon de Ligue 1.
28.04.2024 | 17:57
Ladislau Boloni o noua infrangere in Ligue 1 Ce iau transmis fanii dupa Metz  Lille 12
Ladislau Boloni, înfrângere cu Metz contra lui Lille / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Metz a întâlnit-o pe Lille pe propriul teren, în runda 31 a campionatului francez. Înfrângerea a atras comentarii din partea fanilor, care critică jocul prestat de echipa tehnicianului român.

Ladislau Boloni, aproape de retrogradare cu Metz

Metz a promovat vara trecută din Ligue 2, când a terminat pe locul secund, peste echipe ca Bordeaux sau Saint-Etienne. Ladislau Boloni speră că Metz va putea supraviețui în primul eșantion, dar s-ar putea să nu reușească.

ADVERTISEMENT

Echipa cu cel mai mic buget din Ligue 1, Metz, a pierdut cu Lille, scor 1-2, chiar pe propriul teren. Scorul este blând, având în vedere statisticile partidei, iar fanii au criticat jocul echipei lui Ladislau Boloni.

Majoritatea comentariilor criticau lipsa de agresivitate a lui Metz, dar și lipsa inițiativei în joc. Fanii francezi spuneau că este imposibil că Lille să aibă o posesie covârșitoare chiar pe terenul lor.

ADVERTISEMENT

„Cu mai puțin de 30% posesie nu ai cum să ai așteptări“, „Momente cu 92% posesie pentru Lille. Ce poți spune mai multe.. acasă?“, „Rușine antrenorului“, „Mulțumim Boloni și Serin pentru sezonul dezastruos“, „Zero agresivitate..“, sau „Joci acasă și nu faci pressing?“, au fost doar câteva din comentariile fanilor.

PSG i-a încurcat calculele lui Metz

Paris Saint-Germain, campioana Franței, s-a încurcat cu Le Havre, formație aflată în luptă cu Metz. Parizienii au remizat acasă, scor 3-3, cu formația care acum a depășit-o pe echipa lui Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Le Havre n-ar fi plecat cu punct, Metz n-ar mai fi fost în acest moment pe locuri de baraj sau retrogradare. Mulți dintre fanii echipei lui Boloni au criticat maniera în care parizienii au jucat, fiind prea delăsători, conform acestora.

Metz are trei meciuri grele pe final de campionat, în tot atâtea etape rămase, cu formații aflate deasupra. Etapa viitoare va primi vizita lui Rennes, locul 7, urmând ca în penultima etapă să se deplaseze la Strasbourg, locul 13.

ADVERTISEMENT

Ultima etapă îl aduce pe Ladislau Boloni într-un duel cu Kylian Mbappe, care probabil va fi ultimul meci în Ligue 1 pentru parizieni. Kylian Mbappe se va transfera, cel mai probabil, în Madrid, unde va juca la Real.

ADVERTISEMENT