ADVERTISEMENT
Sporturi

Larisa Iordache, dezvăluiri după ce a refuzat să mai ajute Poliția Română: „Eu trebuie să fac gimnastică, nu ce am făcut în ultima vreme”

Autor: Andrei Șchiopu | 18.04.2020 | 21:18
Larisa Iordache, dezvăluiri după ce a refuzat să mai ajute Poliția Română: „Eu trebuie să fac gimnastică, nu ce am făcut în ultima vreme”
Larisa Iordache, dezvăluiri după ce a refuzat să mai ajute Poliția Română: „Eu trebuie să fac gimnastică, nu ce am făcut în ultima vreme”. Sursă foto: antenasport.ro

Larisa Iordache a răbufnit după scandalul iscat cu Poliția Română și a explicat că ea nu trebuie să fie chemată din lipsă de personal, mai ales că job-ul ei este gimnastica.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile Larisei Iordache după ce a refuzat să ajute Poliția Română

Larisa Iordache a refuzat să mai ajute Poliția Română și a făcut mai multe dezvăluiri în această privință: Eu trebuie să fac gimnastică, nu să lucrez ceea ce am făcut în ultima vreme. Mi se pare destul de greu să stau în picioare atât de mult, fără odihnă.

A fost ok pentru mine pentru că nu am intervenit de multe ori, colegii erau foarte bine instruiţi, eu a trebuit doar sa supraveghez şi să stau lângă ei”.

ADVERTISEMENT

Categoric m-am temut. Cred că fiecare dintre noi ne gândium şi când mergem la cumpărături să ne protejăm, toţi ne gândim la un risc de a ne îmbolnăvi.

Da, chiar mă gândeam să nu mă infectez, acum sper să fiu bine şi cu tendonul, referitor la sănătate”, a mai spus gimnasta noastră.

ADVERTISEMENT

„Nu era treaba mea să stau în stradă!”

Larisa Iordache a continuat și a explicat că treaba ei nu era să stea în stradă: Nu am renunţat niciodată, e vorba despre sănătate, nicio altă problemă nu a fost. Nu era treaba mea să stau în stradă”.

Surse din cadrul IGPR au dezvăluit că șeful Secției 22 este foarte supărat pe atitudinea gimnastei: După ce s-a lăudat că ajută Poliția, Larisa Iordache a spus că intră în medical și că nu mai poate ieși la acțiuni. Șeful Secției 22 este foarte supărat”.

ADVERTISEMENT

Inițial, gimnasta s-a simțit mândră că ajută Poliția, dar fanii Larisei pe rețelele de socializare s-au înfuriat când au văzut pozele cu aceasta: Am schimbat costumul de gimnastică în uniformă de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă”.

„Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru”, declara la început Larisa Iordache.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!